LA FAMILIA

Vilken härlig värme i dag också=) lovely! Jag har jobbat i dag och Liam har varit hos mormor. tack o lov Att man har en sån underbar familj att Liam slipper vara på dagis!!! Nu e det fullt upp hela helgen med massa besökande och inplanerade saker... mer info och bilder om helgen kommer så klart!!!!

VAARMT

Va varmt det e i dag.. vilken sommardag. behöver inga kläder alls typ.. här på landet i alla fall=)Natten har varit sådär.Liam har haft sina febertoppar men ändå sovit ganska bra. Frida och Ronja kom och åt frukost här hos mig och sen gick vi en runda med hundarna i skogen. där va det skugga och lite svalare..Liam åkte vagnen men fick gå lite i skogen så det gjorde honom lite piggare...i kväll jobbar jag till 18 och sen ska jag på föräldrar utbildning på dagis vid 19 och liam ska vara hemma hoa pappa. han kommer snart hem från jobbet nu och så ska vo nog bara äta lite lunch och sen ska Liam upp och vila lite igen=) lilla snuttungen...

ULTRALJUD OCH FEBERTOPPAR

Va på Ultraljud i går, va spännande att se lilla bebisen. allt va bara bra. alltid skönt och höra!=) Liam e lite krasslig, har febertoppar då och då med några timmars uppehåll.. stackars honom. e såå varm. har han i bara blöjan hela tiden.. så blev inget jobb för mig i dag och i morgon e andreas hemma..Sara va här och slingade mitt hår igår. blev jätte bra. hon e såå duktig på det..det känns skönt att vara ljus i gen..i dag har jag varit hos mamma med Liam hela dagen, haft semester. hehe. jag sitter och läser och mamma och Liam går runt och vattnar alla blommor=) viken tur att mamma finns=) Har förresten hittat en hus som jag vill ha.. e helt såld...så nu e det bara att hoppas!!!"""                                                       


 

KOSLÄPP O GRILLNING

I går började vi med att åka till Hoby för ko ut släpp!! shit va folk det va där.. såg en skymt av korna i alla fall. man ska nog vara där i ganska bra tid innan det börjar för att få bra plats!! Liam han bara gnäggade när han såg korna!!hehe                                                                                                                                                                                                       

Va ju så skönt väder med i går, hela dagen.. åkte hem och la Liam som somnade som en stock direkt i sängen!..
Nu har mina fina buska slagit ut för detta året!! det e verkligen vår och sommar på gång för mig när dom slår ut. ett säkert tecken!

Sen så fort Liam hade vaknat så åkte vi hem till min bror som hade köpt en massa gottigt att grilla. pappa va med där. så kul och umgås med familjen...

Mina älsklingar. .

Sen åkte vi hem lagom till Robinson. Calle kom och sov över min systerson! alltid trevligt när dom kommer... Hade Liam fått bestämma skulle dom nog flytta hit.. han verkligen äslkar dom. skiner upp som en sol=) han har fått en egen fåtölj nu att sitta i och kolla på TV. den gillade han verkligen)=

PERFECT DAY

I dag har verkligen varit en perfekt dag. Liam har varit en solstråle hela dagen=) han har haft en hel dag med massa roliga saker... först va han hos moster medans jag va och klippte mig:: blev faktiskt jätte nöjd! får väl införskaffa mig en hår tork nu då, har aldrig haft en innan.. men blev i alla fall jätte nöjd!! bara slingorna kvar, men dom får vänta lite!

Sen åkte vi hem så liam fick sova. så fort han vaknade åkte vi upp till mamma i backaryd och gick en runda med saga, va ju såå varmt, när vi kom hem så skulle liam bada fötterna i mormors balja men det slutade med att hela han satt och badade i några minuter. va ju så klart varmt vatten och han tyckte det va super kul..                               

Sen hann vi med lekparken en stund också innan vi åkte hem. Liam gillar verkligen när man går till lekparken med han!

Sen när vi kom hem hade ju min lilla älskling sådan tur att min stora älskling skulle klippa gräset. även det skulle han va med på=)=)                                                                                                                                                          

Nu har vi precis ätit. älsklingen gjorde såå god mat i dag! kyckling och potatis skivor i ugn med vitlöksbröd.... ska upp och lägga Liam nu efter hans heldag! sen väntar talang och gottigt!! i morgon e det ju bräkne hoby som gäller med ko utsläpp och annat! andreas jobbar tyvär så får åka själv, men ska nog lyckas ragga upp nån. vet många som ska dit!!=)

HAPPY HAPPY

SMÅTT OCH GOTT

Liam vaknade kl 8 och då gick vi ner och la oss i soffan och tittade på nya favoriten Pingu.. så mysigt. Liam sitter helt förstelnad hela tiden=)=) ..

Sen åt vi frukost innan det blev lite förmiddagsstäd! Liam skulle självklart dammsuga: han verkligen älskar det, går runt i hela huset! i helgen ska vi i väg och köpa en liten till honom, han kommer bli såå glad för den!!hav kan stänga av och på också=)hehe

Sen kom Frida och vi gick en runda med hundarna.. sen va det dagis och jobb som väntade...slutade sent i dag.. när jag kom hem så körde vi ner till restaurangen i Hoby och käkade med liam. mys pys!! sen hann vi bara ducsha och sen va det dags för sängen för lilleman.. innan det så satt han och pusslade på sitt rum medans jag la in all tvätt....
Nu ska jag bara leta upp mitt nya nummer av MAMA sen ska jag med lägga mig och läsa!! i morgon e det fortsättningssamtal på dagis... det ska bli kul=)=)
bye bye

TRÖTTER

I kväll e jag en riktig trötter! hade öppningen på jobbet i dag så kl 6 va man på jobbet.. sover aldrig bra när jag ska upp tidigt! vet inte varför... men skönt och komma hem tidigt ioch för sig!! Freddy va uppe en sväng med gräsklipparn, Liam skulle så klart ta ett prov åk, så smart e han med, började direkt och skulle pilla på nycklarna och starta..           

I kväll har vi varit på karlsson en runda och handlat lite..och sen blev det en kebab till kvällsmat! nyttigt o bra! va hos barnmorskan i går och lyssnade hjärtljuden. låg ganska högt denna gången! på måndag e det ultraljud så då får man väl se om dom kan säga könet annars får jag boka ett köns ultraljud på privat gyn!! ska faktiskt upp och lägga mig nu, lägga mig brevid min älskling liam som ligger brevid mig i natt, så han har nog värmt upp ordentligt till mig nu=)

förresten så har vi två älgar som inte  så rädda v sig här i närheten,,,hehe fotograf som man e=)

NATTI NATTI

TORSDAG TILL SÖNDAG

Ojdå, har inte bloggat sen i onsdags.. ooppss..kan också bero på att jag inte hittade min kamera på ett par dagar..hade glömt den hos Fia..I torsdags hämde inget speciellt, va uppe hos andreas föräldrar en runda och hälsade på och sen va vi bara hemma och tog det lungt! På fredagen va vi ute och körde med farmor och farfar . blev en ganska bra runda!! självklart hade jag min lilla gangster med mig! 

sen va vi ute och gick en långrunda jag ronja och hanna och lilla elli=) va såå skönt och mamma bjöd på goa frallor med!=) På kvällen va det ju talang och berg flyttar in med massa gottigt!!

I går va vi i tingsryd med farmor och farfar och åt i kiosken..och gick en runda på börjes.. på eftermiddagen va vi på kalas hos andreas farfar. där bjöds på supergo smörgåstårta=) va så mätt hela kvällen=) sen va vi bara hemma och tog det lungt. Sara kom och vi tittade på Robinson.....

I dag vaknade Liam ganska tidigt så blev en tidig frukost! har hunnit med mycket tycker jag redan. både lek, frukost och bad!                                                                                                                                                                        

Nu ska vi in till maxi och storhandla och sen blir det bara en lugn hemmadag med förhoppning om mycket sol=)


MEANDI

I kväll har jag haft meandi party här hemma. hade trevligt och va jätte fina kläder! handlade så klart en del=)till Liam och sen lite till mig och så klart en snutte filt till bebisen! fast man har så mycket annat att göra hela tiden så börjar en stark längtan komma smygande.....min lilla liam som storebror=)
Kom hem lite tidigare från jobbet så hann precis hem innan alla kom=) Liam somnade som en stock efter alla hade gått=) mamma hade bakat nytt bröd med som jag bjöd på, va jätte gott! i dag har vi haft innebandy turnering på jobbet..va duktiga grabbarna va! kan inte fatta att det är sista jobbar dagen i morgon för denna veckan! tiden bara springer i väg, känns som veckorna bara försvinner...sitter vid datan nu och kollar campingar på öland.. vi ska dit i sommar med erik och fia så måste boka nu så man e garanterad plats! e många fullbokade ställen redan! samtidigt lyssnar jag på denna helt otroliga underbara låt som jag älskar! verkligen värd att se  

 http://www.youtube.com/watch?v=T2NEU6Xf7lM

baby bye bye

PÅ KALAS I STAN OCH BESÖK

Först i går va vi på hundkurs. va ju så fint väder så vi åkte dit allihopa. sen när vi kom hem så la jag Liam och när han vaknade så skulle vi åka på kalas. Erik fyllde 8 år och Nils 2 år. Det bjöds på mycket god påsk buffe och jätte god efterrätt..                                                                                                                                                                     


På vägen hem stannade vi på maxi för det va lite smått som behövde handlas hem. jag och Liam va så smutsiga efter Liam hällde julmust över oss på kalaset så vi kunde inte gå med in så det fick andreas göra själv! jag och Liam lekte i bilen så länge i stället=)                                                                                                                                    

När vi kom hem så satt vi ute och myste och liam lekte i sandlådan! va jätte mysigt i solen=)

Sen när vi satt ute så ringde babs och så kom dom en runda och hälsade på! va jätte trevligt och träffa dom. blev att vi beställde pizza och barnen lekte som attan=)     

PÅSKAFTON

I dag kl 14.00 kom alla gäster till oss.. eller mamma kom tidigare så gjorde vi all mat och så=) blev som ett julbord med skinka köttbullar och prinskorvar!! o en massa ägg så klart med majonärs och räkor..ojoj va vi åt! hade ju sån tur med vädret med. har varit helt undrbart! när vi hade ätit så åt vi en god efterrätt och sen spelade vi ett frågespel ute och sen spelade vi kubb! va jätte trevligt! Liam, världens goaste unge har bara gått runt och myst ute. det e ju det bästa han vet! sen va det så klart dags att leta efter påskäggen som påskkärringen hade släppt ner till oss!! Liam hade varit snäll för han fick 2 st i går och 3 i dag, sen fick han påskpresenter av mamma och pappa, han fick nya sandleksaker !sen fick han en bil i ett av påskägget och sen en liten kexchoklad och en tablettask av morfar. av sin moster med familj fick han en jätte rolig tunnel att ha utomhus! till kl 20 i kväll va det tomt här så vi kunde slå oss ner älsklingen och jag och äta yttligare lite till och sen massa godis och påskmust till robinson...Min lilla älskling somnade så fort jag la han.

LÅNGFREDAGEN!

Långfredagen va vi inne i stan och firade påsk med andreas familj=) va jätte trevligt! god mat och Liam lekte med sina kusiner, han och nils börjar leka mera och mera nu för varje gång, jätte roligt!! sen fick han påskägg så klart av farmor och faster sara.. lär bli en del påskägg denna påskhelgen kan jag tro!=)                                                            

SKÄRTORSDAGEN

Nästan allt klart inför påsk=) ska ha allt hemma hos oss i år! ska bli jätte kul.. fjädrar överallt och alla påskägg e fyllda! det ska bli jätte roligt!=) vi ska fira med andreas familj i morgon och sen kommer min hit på påskafton=) kul kul! jag tycker påsken e såå mysig!=) Detta väder e ju helt underbart med.. såå varmt och skönt!=)                            

GOD NATT

jisses va jag e trött. började jobba kvart över 6 så körde hemifrån kl 6. e inte van att va uppe så tidigt! Nu har vi förresten försökt att para Ebba med en jätte fin Hane. Så förhoppningvis får vi fina valpar till sommaren=)=). hoppas bara det tar! Nu ska jag bara äta nåt lätt sen ska jag göra som resten av familjen=SOVA
GODNATT FRÅN ALLA OSS!                                  

SÖNDAG

Söndagen blev ganska lugn.. va med Saga på kurs på förmiddagen och sen va jag på mamma grupp i stan så vi fikade lite och så=) sen blev det kebab på kvällen, va lika gott som alltid! Sen va Liams farmor och farfar här på dagen också och hade med sig en fin present till Liam.. ett tält som han blev jätte glad för!! Vi ska ha det ute sen, kommer bli så bra på min plan att bygga upp en liten lekpark till honom=) det kommer han tycka jätte mycket om...

GRILLNING OCH KUBB

I går va Fia och Erik och sötaste Elvira här och grillade.. det va så gott. grillat kött och god sallad med potatis i ugn. åt såå mycket.. det va ju sånt härligt grill väder=)            

Sen spelade vi kubb. jag och fia vann självklart..båda gångerna...eller hur erik?

Liam va ju självklart med och skulle röra pinnarna,, men sen satte vi dom i vagnarna med en varsin skål med chips och då gick det bra!                                                          

Näe det blev lite kallare sen så gick vi in och spelade med andra ord spelet, vilket jag och fia vann i gen,, sen hann vi med en buzz med innan robinson men då vann faktiskt erik=)=).....


UTE LIAM

Liam vakande lite efter 8 i dag..jag hann inte mer än klä på han kläder förrän han stod och bankade på ytterdörren och skulle ut.. han vill alltid vara ute min lillfis=) det va inte så svårt och räkna ut vad han ville göra ute så det va bara att klä på sig och gå ut...                                                           

NY SANDLÅDA OCH MIDDAG

I går va en jätte mysig dag! började med att hälsa på mamma i backaryd och sen inom ronja en runda. Liam stod vid ronjas staket och tittade ut!!                                   

sen åkte vi hem och Liam sov flera timmar så jag hann med massor i det fina vädret! Lagom till han vaknade kom andreas hem och fixade sanden till hans nya sandlåda som han älskar så! kan sitta där hur länge som helst och leka. han vägrar gå in.                                                       .

Sen kom Sara och Andreas med lilla Robin hit och hälsade på och åt middag!! han bara växer och växer lilla klumpen.. gick ut och hämtade liams gåstol så den lånade han lite!=) efter vi hade ätit så spelade vi buzz frågesport...sen va det en riktig tvkväll för mig! talang började ju och sen berg flyttar in sm jag älskar!!

MORFAR

I torsdags var liam hos sin morfar ett par timmar och hälsade på. fick god pyttipanna, sen va vi ute där och lekte hela tiden.. morfar e en väldigt bra lekfarbror och blir jätte glad när bilen stannar hos dom=)

BÄBIS

Grattis Moa till din fina Julius... måste snart träffa honom=) blev sugen efter att få träffa min egen bebis som ska komma.. känns som evigheter dit fast man snart gått hälften=) sätter ut webbisbilden på Julius....

I DID IT


Jag gjorde det! trodde inte jag skulle våga men det gjorde jag.. ska till och med klippa lite mera nästa gång!! nu ska jag bara färga det brunt också och sen e jag klar med min förändring och det känns så skönt!!=) e super nöjd!!

RSS 2.0