SJÖN IGEN

Blev mycket glad när jag insåg att det va sol i dag igen! så härligt! åkte upp till sjön vid halv tio. sen kom mamma med calle och caisa! och emma kom också med amy och frida..emma va smart och hade engångsgrill med sig så vi grillade korv till lunch..Liam sov gott i vagnen nere vid sjön och sen badade han en massa också. doppade hela sig själv i dag med mormor för första gången! han tyckte det va super kul..hade både ebba saga och valparna med mig och det gick jätte bra.. e ju nästan aldrig så mycket folk där..va nästan bara vi hela dagen.

låg där till kl 16 sen åkte vi hem och gjorde middag!! saga va rolig och tryckte in sig i valparnas lilla bur när vi kom hem,,hehe, hon fick inte plats och det såg inte skönt ut men hon ville tydligen ha det så=)

I morgon så jobbar min sista dag... åhh hela sommaren ledig..eller ja hela vinter och nästa sommar med för den delen=)=) har planerat in ölnadsjurpark nu också,,det ska bli kul,,
                                 

SJÖN

När vi kom till sjön i dag så va det inga där. bara vi..helt underbart, finns inget bättre ställe=) så skönt att det aldrig är mycket folk där. Andreas va hemma för han skulle fixa lite innan han kom, så det va bara jag och Liam. Liam sov i vagen i 1,5 timme så jag satt bara i solen och läste..såå lovely! sen när lillaman vaknade så va det massa mys på täcket och sen en massa leknade och plaskande=)



Det kom ett återbud på en valp i dag, en hane, Oden! som tur väl så har dom redan betalt handpenning så det tjänade man på! så nu e det en valp kvar! så ska sätta ut en annons på bara honom nu tänkte jag. är ju ingen brådska så, dom e ju bara 3 veckor. är säker på att vi komme rbli av med honom jätte fort så fort annonsen är ute som med dom andra. intresset va ju verkligen stort!! ska skicka till några som skickade på honom när han va tingad och se om dom e intresserade fortfarande!  oden är han till vänster på bilden..så otroligt söt!!

i morgon hoppas vi på sol i gen så man kan åka upp till sjön igen för sen jobbar jag sista dagen på tisdag innan jag går hem=)=)=) yiippiiieee!

SOLIGT

I går va Elsa här med sina barn och isma..hade trevligt! gjorde lunch och sen satt vi ute mestadels i det härliga men blåsiga vädret!! min vilda busunge tyckte det va mycket kul med lite lekkamrater på besök=)


Sen på kvällen va jag hos Frida på lite kalas!!!va jätte trevligt med gitar spel o sång..mmm det såg gott ut när alla drack vin och cider....hehe,!


I dag har Sara med familj varit här..vi satt mestadels i solen och gottade oss!! så härligt väder i dag ju. ska ju tydligen bli ännu varmare i morgon!=)då blir det sjön..sen grillade vi kött med nypotatis.. och fikade vattenmelon och bullar efter...sara och robin invigde liams nya pool också=)=) har kort på det men vågar inte sätta ut det utan lov! så va säger du sara??hehe..

nu i kväll har vi varit vid sjön med saga och badat..så skönt det va där uppe..mååste upp dit i morgon..saga badade som attan och liam också=)=)

UPPDATERING

Ja här kommer en uppdatering av våra liv, inte hunnit blogga på några dagar! I söndags va vi på kalas hos andreas pappa. bjöds på paj som sara hade gjort, va supergo! i sommar ska vi åka med hela andreas familj och sova på hotell i ystad. Det ska bli jätte roligt!


på måndagen va jag på glukosprovning eller va det nu heter hos barnmorskan. uschh va det är äckligt, klöktes flera gånger innan jag hade fått i mig glaset..men proverna va bra, behöver äta hjärntabletter bara för dom värdena va inte så bra denna gången! på kvällen hade vi visning på huset här så vi va i backaryd under tiden..va fotbollsmatch samtidigt. backaryd vann så klart!! med 5-1..spelade jätte bra! hade både ebba och valparna med mig!..sen tog vi pizzza med oss hem!
på tisdagen va jag på ultraljud..igen..allt va kanon bra även denna gången! vägde 1,4 kilo den lilla där inne! nu börjar man allt längta lite! sen på eftermiddagen så åkte vi i väg och badade med hundarna och liam. liam älskar att vara på stranden..


Idag har jag jobbat och Liam har varit hos mamma. i morgon har vi visning på huset igen så blir väl backaryd i morgon eftermiddag. jobbar bara 2 dagar till och sen går jag hem..såå underbart..har ju så mycket kul och se fram emot..kan knappt bärja mig! en hel sommar tillsammans med älskade Liam..och sen ska vi få bebis och flytta in i drömhuset!...och hela sommaren,, med en massa sol o bad hoppas vi på=)
vädret har ju varit helt underbart nu, vilka härliga sommardagar..sommaren e ju helt underbar..



Idag har jag förresten sålt den sista valpen så nu är alla valpar sålda! och dom är inte ens tre veckor gamla..folk har varit mycket intresserade. jack russell e verkligen så populära nu!! menmjag längtar efter att ta valpar på Saga, det kommer hon att tycka om.. och vilka fina valpar det kommer bli med fina gener..Saga e ju trots sina jobbiga perioder världens bästa hund..även om man klagar på henne i bland så skulle jag aldrig vilja vara utan henne...

LÅNG DAG

I morse vaknade Liam redan vid halv 6 och tyckte att det morgon, så det va bara att stiga upp..han har aldrig vaknat så tidigt innan. hoppas det va en engångsföreteelser..blev mys i soffan med välling och sen ut en runda med hundarna i vagnen. va ju superväder fast klockan inte va så mycket! Gick upp och la Liam igen kvart över 10 så nu sover han nog minst till 12...jag ska lägga mig på soffan och läsa lite tänkte jag..e ganska trött jag med! sen ska vi kalas kl 14 hos andreas pappa..trevligt..det blev bullbak i går kväll, goda blev dom..lite stora bara..jäste som attan!!hehe

MIDSOMMARAFTON

Va verkligen en lyckad dag midsommarafton.. Va hos min syster kl 13.00 och då va det välkomms drink. alkoholfri för mig så klart. sen va det dags för att klä midsommatstången. va skojigt och den blev jätte fin=) sen gick vi en tipsrunda uppe i snäckebacken, va jätte roligt, va indelade i lag och sen va snaps stopp med snapsvisa och picknick med goa frallor..sen när vi va klara och kommit tillbaka så va det ju dags för middag med goaste efterrätten..sen va det lekar på gång. hoppa säck, dragkamp, springa med en sked med ett ägg på, spika spik snabbast, gå på planka 3 stycken på samma,,såg inte lätt ut..jag hoppade över den grenen..Självklart va det också dans runt midsommarstången med sång..sen umgicks alla och hade trevligt! på kvällen va det grillning! vi va hemma vid 22 tiden ungefär...verkligen lyckat!! här kommer en massa bilder på vårt midsommarfirande=)      
 

ENLIGT PLANERNA

Det blev enligt planerna i dag. va först i stan och handlade lite! så klart inget till mig hittade jag ju men till lillemannen hittade jag lite grann...sen mötte vi upp älsklingen för en lunch på bergslagskrogen..Liam hade inget emot den regniga förmiddag som var! han älskar att hoppa i vattenpölar..

Sen kom andreas föräldrar på besök i kväll och vi mumsade på mina kladdmuffins som jag bakade..Liam tyckte dom va väldigt goda i alla fall, med grädde och strössel!

Nu i kväll har det varit lungt! Liam har varit ute med pappa och fixat i trädgården nästan hela tiden och jag hade några här som tittade på valparna. två st har öppnat ögonen nu.. dome så otroligt söta, kan inte se mig mätt på dom..dom ligger så roligt också! i dag hittade jag bara 3 st i sängen men den 4 hade ramlat ut, den verkade inte bry sig utan det gick bra med att mysa med vattenskålen med=) haha så ganska kul ut!

Nu ska vi gå upp och lägga oss...ska sova länge i morgon och sen blir det att motionera hundarna ordentligt innan vi ska till syrran för midsommarfirande..ska bli såå kul. jag längtar! ska vara lekar och tipsrundaoch massa annat roligt! liam kommer ha såå kul och vi med=) hoppas på uppehåll bara. fast dom har stora tält uppsatta så det gör inget om det regnar!!
GLAD MIDSOMMAR ALLIHOPA=)

HMM

Inte så kul väder i dag. regningt o kallt! i går va det ju superfint och soligt! men hellre regn i dag än i morgon, men vi får väl se! jag jobbade heldag i går och andreas va pappaledig..han tog kameran med sig som jag sa till honom=)hehe,,allt ska dokumenteras! så här kommer lite bilder från deras dag!

I dag har jag inget planerat..men ska in till stan idag nu på förmiddagen, måste nog köpa lite nya shorts till andreas som jag själv kan ha nytta av..inget passar mig längre, är mycket större denna gången. kan inte ha mamamkläderna jag hade med liam knappt...dete väl ett par byxor som passar..jag e lika stor nu som jag va samma dag jag åkte in med liam,,och nu har jag 10 veckor kvar.. hmm, undra hur detta slutar!! hehe=)=)sen blir det ju fika med så klart! har helt rutat in mig på kladdkaka..har en i frysen och sen måste jag baka kladdkakemuffins i dag..ett måste..=)=)

SOFFLÄGE

Vilken härlig dag vi haft! när jag kom hem så sov Liam och sen åkte vi upp till backaryd och satt där i solen och myste. sen gjorde vi kycklingsallad med vitlöksbaguetter, va så smarrigt!!! jag bara längatr tills vi ska flytta till backaryd och man kan gå hem och slippa köra..ska bli helt underbart!! bara längtar efter att få flytta in i vårt drömhus..=)
E så glad att vi fick det!=)

I kväll blir det väldigt lungt här. Liam sitter och kollar på pingu och ska gå och lägga sig alldeles strax. ska bara äta sin kvällsmat först! alla e trötta efter en dag i solen. hundarna sover som stockar och liam kommer göra detsamma på 2 minuter sen tror jag.. jag ska ha en hel kväll i soffan...och den kan ju bara inte bli bättre..eller hur??=)med choklad jordgubbar och nya tidningar=)=)                            skvaller skvaller=)

PAPPATID

Andreas har varit pappa ledig i dag när jag jobbade..skönt för dom och få lite egentid utan mig....dom har varit i maskinaffären, va nog som en dröm för liam att få gå där inne.. sen va dom på aspan och hälsade på farfar..

LOPPIS O KALAS

Igår va vi på loppis en runda hela familjen, hade ju visning här så skulle hålla oss hemifrån en stund. införskaffade en ny puff till saga..den blev hon väldigt glad för!" Ska bli kul för henne sen när hon får egna valpar..hon vill nog gärna att ebbas valpar ska vara hennes.....lite avundsjuk e hon allt!!=)=)men hon får låna en då o då när inte ebba ser...

På eftermiddagen så va vi på kalas hos gulliga Elli som fyllde 2 år! hon fick lera och väska av Liam som hon verkade bli glad för..Liam vet va tjejerna vill ha...
 

sen bjöds det på tacos och en jätte smarrig tårta...
sen va alla barn ute och lekte och hade jätte roligt! Liam va i full gång hela tiden. stannade inte upp en minut..han hade jätte roligt=)



va ganska trött när vi kom hem så blev en tidig kväll för honom!
I dag har jag jobbat och Liam har varit hos mamma..Blir en lugn kväll i kväll..ska göra i ordning lite middag och sen kanske man skulle cykla en runda om det går i blåsten! Eller baka lite bullar. e typ helt tomt i frysen!!

EGEN ALMANACKA

Har precis gjort min egen almanacka på internet.. Va superkul att få göra den precis som man vill ha den.. med färg och dagar och allting och namn..och få sitt namn skrivet på framsidan. sen kunde man göra egna rader för förskoletiden m.m som man vill ha det... kostar 275 kr sammanlagt.. ...perfekt för mig som behövde en ny nu i alla fall..använder ju min hela tiden. skulle inte kunna leva utan den=)

http://www.personligalmanacka.se/

Få tacka Lina, det va på hennes blogg jag hittade det=)
www.linnvial.blogg.se


HUNDVAKT

I går hände inte så jätte mycket!! va uppe i backaryd och hämatde ellen, mammas hund som vi skulle passa tills i dag.. gick jätte bra och ha henne här men dom känner ju varandra så väl också=) skönt för saga och ha lite sällskap med. Ebba e ju inte jätte social just nu direkt...valparna e så gulliga...jag har ju lätt hittat min favorit bland tikarna..åhh va jag vill behålla den! men det ska vi ju så klart inte göra..hinner ju knappt med dom vi har!! men den valpen e ganska lik både ebba o ellen..får nog tvinga på den på nån som vi känner...

i går kväll va vi på middag hos andreas föräldrar..alltid trevligt!.o gott!!=)

I dag har vi varit uppe i backaryd och fikat Hos Sandra och lilla amanda..tog en sväng i regnet också med två busiga hundar! sen åkte jag till stan och gick runt och handlade lite..har ju visning för en här på söndag så andreas hat ju lite att pula med så vi försöker hålla oss ur vägen så mycket det går=)=) har precis ätit god mat från bergslagskrogen..nu ska jag väcka upp Liam så han kommer i säng i tid i kväll också=)=)sen ska vi nog cykla en runda med Saga!

EXAMEN OCH SARA DATE

Började dagen med skolavslutning för Calle och Caisa på deras skola! sen goaste lunchen på cafe matsalar! Sen åkte Sara och lilla Robin (som inte e så liten längre) med mig ut till Tubbarp och så hade vi ett par mysiga timmar här..satt ute mest..gjorde god sockerkaka med,  så mumsigt så=) gick en runda också så grabbarna skulle somna i vagnarna, robin somnade så snällt men liam höll ut i det längsta innan han gav med sig, men när han väl somnade så fick jag väcka honom efter två timmar!!!                             

Med valparna e det jätte bra.. dom växer varje dag dom små sötisarna=)=)
ligger i så roliga ställningar med. upp och ner och allt möjligt när dom sover=)


LÅNGLEDIG

ÅHH nu e denna jobbaveckan över. så skönt och bara koppla av..händer en massa skojigt med!! i morgon ska vi till banken och fixa det sista och sen blir det nog en tur till backaryd för en cykeltur tror jag..liam verkligen älskar att cykla..han och mormor cyklar varje gång han e där..vilket e ganska ofta!!!saga e hemma igen..faktiskt skönt o ha henne här igen! har gjort en bur till ebba med nu så hon får vara ifred i alla fall=)skulle egentligen till öppna förskolan i morse men så kom det besök till valparna i stället!! skatte pengarna har ju kommit med så lite rik e man väl just nu..fast dröjer ju inte så länge innna dom e slut med alla mina planer...ny cykel till andreas, en tur till Ikea..ja sen e dom nog redan slut..hehe!!                                                                  

SNART LÅNGHELG

Oj va det regnar ute!! men ändå mysigt nu på kvällen=) Liam sover sen en stund tillbaka..jag har jobbat heldag och Liam har varit hos min syster. när vi kom hem så lekte vi lite ute innan vi gick in och åt..sen va vi på hans rum en stund innan läggdags! Valparna har växt lite tycker jag! dom e så söta och så små..=) i morgon jobbar  jag eftermiddag och sen är jag ledig resten av veckan..så skönt och va lite lång ledig....i morgon ska vi hämta hem saga. det ska bli skönt faktiskt..har saknat henne.......==)                              

Va bra denna låten är     http://www.youtube.com/watch?v=DE9IchvpOPk

=)

I dag har jag jobbat och Liam har varit hos mamma! när jag hämtade honom så höll dom på att städa trädgården..Liam hjälpte till så klart!!                                                        

Sen bar det av till farfar som fyller år i dag på lite kalas..sen va det bara hem och äta och i säng med världens tröttaste Liam...andreas hade gjort helstekt fläskfile till middag. va jätte gott..duktig man jag har=)sen har min fina kamera kommit också så nu e jag lycklig!!

Vårt hus ligger ute på hemnet nu, bilderna blev jätte bra! tror det kommer vara ganska lättsålt! jag har hittat mitt drömhus..hoppas nu bara att vi får det också! hoppas hoppas! så det är ganska mycket just nu! sen har ju Ebba valparna med, men med dom går det jätte bra! Dom e super fina! Saga är hos mamma just nu så Ebba får lite lugn och ro=)Jobbar bara fram till onsdag denna vecka så blir en kort vecka för mig! sen e det inte många dagar kvar innan jag går hem..ska bli så skönt och kunna lägga all min tid på Liam i sommar!!och vara ledig lite innan nästa lilla goa unge kommer..

60 ÅRS FEST

Va ju på 60 års kalas/fest i lördags..Va jätte roligt och alla va jätte fina! bjöds på god mat och bandet va ju kakan o lasse så dom va med jätte bra! vi stannade till tio tiden sen åkte vi hem till valpisarna...e ju så kul och träffa släkten...tur att det inte dröjer så länge till nästa släktträff=)                                                                                                              

EBBA VALPAR

Blev som vi trodde, Ebba valpade i natt. 4 st jätte fina valpar. 2 hanar och 2 tikar! så jag har varit uppe hela natten med henne=)=)                                                                        

EN SEN FREDAG KVÄLL

Ja här sitter man sent en fredag kväll! tillhör inte vanligheten att vi e uppe nu så här sent....vi brukar typ sova 22..men känner att jag vill ha lite kolla på Ebba. hon beter sig som om det vore dags för henne att föda! hon ska ju ha på måndag..men det verkar som om det e på gång...känns i alla fall som om man vill ha lite koll på henne. e ju första gången föe henne och så! typiskt att vi ska i väg i morgon med, men jag kommer att få köra hem ett par gånger under dagen och på kvällen för att kolla till henne...tycker det syns i ögonen på henne med,,och så bäddar hon runt...men vi får väl se, kanske inte händer nåt alls i helgen...men det är på gång i alla fall......

I dag har vi varit ute i karlsnäs och kollat lite förberedelser för festen i morgon som min moster ska ha... några hade ikommit med husvagn..såå mysigt!. nästa år e det vi som har husvagn med=) logen vi ska va på va jätte fin och stor plats.. ska bli så kul. kan knappt vänta....om nu inte ebba bestämmer isg för att föda så jag missar allt=(=(

Har i alla fall varit uppe hos min goda vän ronja. räddaren i nöden och lånat hennes kamera inför helgens bravader...min nya fina rosa kommer ju inte förrän nästa vecka... hon tömmer nog inte deras kamera så jätte ofta då jag kom hem och fann den här bilden på mig och Liam i den!! haha,, mer än ett år sen!!jisses va liten han va! kan inte fatta att han varit så liten lille plutt liam...       va fort tiden går...gäller verkligen att at vara på tiden=)                                             

MYCKET PÅ GÅNG

Ja nu va denna jobba veckan över  och vår helg har börjat!! allt har bara flytit på denna veckan! ganska skönt faktiskt! I helgen väntar massa skojigt....min moster fyller 60 och har hyrt karlsnäs gården hela helgen.. så mina släktingar kommer med husvagnar redan i morgon kväll så då blir det att åka dit och hälsa på som som kommit! syrran ska med åka ut med deras husvagn så vi snyltar in oss där förmodligen! sen på lördag e själva festen som ska vara en bal typ! alla mina mostrar kommer ha balklänningar och så.jag då som inte kommer i nån balklänningen ska ha en vanlig klänning!! och så hoppas jag på att det e flera som tänker ha det!!hehe....ska bli sååå roligt och träffa alla. jag verkligen längtar!!..på lördag dag ska vi hyra kanoter och så på dagen.ska bli jätte kul.....
ska låna en kamera av någon att ha över helgen så jag kan fota mycket...jag har beställt en ny kamera nu, en jätte fin,,rosa o allt!!! men den hinner inte komma innan helgen tyvär..kommer nån dag nästa vecka..
ska bli så skönt och ha kamera igen, jag e beroende av att ta kort...

Ebba börjar för övrigt bli väldigt tjock (precis som jag) hon ska ju ha nu på söndag eller mån eller tisdag..får se vilken dag det blir. ska bli såå kul och se hur många hon får! det måste i alla fall vara två stycken, kanske tre!!
Har varit på Ultraljud med igen.. hon mådde bara bra där inne, växte kanon och värdena e bra! så det känns bra att veta..
nu ska jag upp och lägga en liten Liam och sen ska jag öppna upp min lovely dill chips påse och lägga mig på soffan...skönt!!                                                                                                                                                               

RSS 2.0