BÄSTASTE MANNEN

GRATTIS FIA OCH ERIK TILL FINA OLIVIA...väntar o väntar på webbisbilden...ska bli kul och träffas när ni kommer hem! i dag har jag varit hemma, såå fint väder ute,,härligt med solsken..=) fick sen lite besök av michan och sabina och barnen. trevligt..har även varit tvåbarnsmamma på egen hand..älskling är i väg och köper vagn till mig..hittade en jätte fin dubbelvagn som jag gärna ville ha..va såå fin och så en hård liggdel till. hade dubbelvagn sen innan, en jätte fin men Liam kunde inte riktigt låta lillasyster vara ifred. det va inte hans mening men han lutade sig på henne så det gick inte.....och i och med att jag har världens bästa man i hela världen så kör han så klart land och rike runt för att hämta den rätta vagnen till mig....så jus t nu e han på väg till skurup...kanske man e lite bortskämd....men fin va vagnen i all afall=)



Sen har Liam varit hos mormor i några olika omgångar. cyklat och gått i skogen, jag har faktiskt med varit duktig och gått en runda! gör det varje dag nu.. e så skönt..
Liam började sin dag i dag men en låång dusch! han e så go=)


VAKENPERIOD

I går kom Babs och Lina hit och hälsade på en sväng...fikade lite och så..grabbarna körde runt på bilarna runt bordet=) vilde hade blivit så stor!!



sen spenderade vi resten av kvällen i soffan. lillan låg hos pappa och mös=)



I Dag har Erik och Fia varit här och hälsat på! Elvira tyckte det va roligt med Lisa...hon kommer nog tycka om när hennes syskon kommer (förhoppningsvis innnan lördag.. ) vi gjorde middag och åt tillsammans! grillade köttet ute. så supergott blev det..



Nu sitter vi bara i soffan och tar det lungt.tittar på Idol och har det bara skönt..skulle egentligen till fritids i kväll men Liam va så trött så vi hoppade det! han har inte sovit middag i dag! så han somnade jätte tidigt i kväll så nu e vi inne i rätta rutiner igen..skönt....lillan hade verkligen en vakenperiod innan.. så roligt när hon e vaken=)


LIAM O LISA

I dag har vi varit på Jysk och handlat allt Liam behöver till sin nya säng..madrass och kudde.¨åh narturligtvis blixten påslakan..inte billigt....men fiint kommer det och bli.. ska bädda i ordning det i morgon och sen får vi se hur det går första natten=)



i efter middag har vi haft besök av sara med familj..kom med jätte fin mys dress till skruttan och en suuper god rulltårta..åh sen lämnade hon den här med..jisses det e inte mycket kvar av den nu..tänk när vi blir grannar sara då kan vi baka ihop varje dag=) hahaha!!

i kväll e älskling ute på fest..det e han verkligen värd=) låångt ute i skogarna med..jag e hemma. Lilleman sover sen ett tag tillbaka. har inte sovit middag i dag så somnade på 1 sekund typ! skruttan sover som alltid..tänkte få lite liv i henne snart så hon får äta lite=) har systerdottern på besök med så vi sitter och äter chips o dipp o godis...mys pys för hela slanten......förresten så har Lisas skylt kommit på posten så nu ska dom sättas på dubbelvagnen så kan ingen ta fel på vilka som e ute och går=)


GÄSTER

I morse hade vi besök av Johanna och melwin. grabbarna bus lekte verkligen jätte bra tillsammans. körde runt med bilarna i en väldig fart. Liam tyckte det va jätte kul! tack för kläderna, och bilen som Liam fick..alla e så gulliga och tänker på Liam med=)

 

Sen somnade Liam som en stock, och jag åkte till bvc och vägde lillan..hon hade gått upp som hon skulle och allt va jätte bra!=)

 

Nu i eftermiddag har Elsa med familj varit här och hälsat på..Så Liam har haft kompisar hela dagen. så han somnar nog gott i kväll...nu ska vi göra hamburgare och kroketter, min favvo!! inte riktigt andreas favvo men jag bestämmer ju maten här hemma=)hehe,.....!! sen e det idol och självklart lite lösgodis i kväll.. sen hoppas jag att Lisa ska vara vaken en stund så man får umgås lite med henne, hon bara sover och sover och sover...fast man kanske ska va nöjd så länge det varar.....



Höres

SHOPPING

I dag har jag och Lisa varit och shoppat lite i stan.. behövde köpa lite nya kläder till barnen..hittade det jag skulle.. la undan lite också=) blir ju en del rosa kläder nu ska jag erkänna! köpte lite nya höstkläder till Liam också=) bakat kladd muffins har jag med gjort. måste baka i morgon igen! frysen e redan tom sen sist jag bakade,,=) annars har det varit en hemma dag. haft besök av lotta,,tack för dom fina kläderna och verktygslådan till Liam=)=) Har klippt Liam nu förresten, så inga lockar mer,,"snyft",,han blev så stor pojk utan lockarna.

 

UNDERBARA BARN






KORT TILL TIDNINGEN..

I går hade vi lite besök här under dagen! Lisa fick så fina saker och kläder..och Liam fick med paket av alla..det blev han så glad över! nu e allt jag har bakat slut så nu måste jag göra storbak här i morgon tänkte jag.. blir ju en del besök framöver säkert så då e det ju skönt och ha hemma och bjuda på..åh godare med... I dag har vi varit i Karlskrona och tagit kort till tidningen..Liam va super trött men höll sig bra så kortet blev nog bra tycker jag. Lisa hade klänning och va så söt! såg ut som det när han visade men det återstår och se. skulle komma i tidningen på onsdag och på måndag..blir det bra så tänkte jag beställa förstoring på det precis som vi gjorde när liam föddes. e ju kul och ha..man har ju inte så många kort där alla e med...



ME LIKE

Idag har båda mina småttingar sovit ute i detta underbara väder..så härligt när solen värmer så=) allt går så himla bra! hon e underbar våran Lisa och Liam har helt accepterat henne..kunde inte bli bättre=) har varit ute och gått med, måste ju röra på mig lite..känns bra att gå lite så man kommer i gång lite..förutom promenader hit och dit så har vi bara varit hemma och myst..liam har badat och lite så och klippt gräset med pappa,,gillar att åka åkgräsklippare, eller ja allt som har motor gillar han..Nu ska vi laga middag, kycklingfile och massa gott..ska göra en stor sallad med, har fått dille på det,morötter och gurka,,mmmmm! sen blir det nog tv kväll i soffan,,med mina loved ones...mee like=)

LISA LYCKA

Nu har ju då våran lilla Lisa äntligen kommit till världen..va större än vi trodde. 4060 och 53 lång.. allt gick bra.. började med lite småvärkar på dagen men som inte kändes alls mycket..sen på  kvällen när vi tittade på idol så satte det i gång rejält med värkarna, höll mig ett tag och sen va vi på förlossning vid 23 tiden.  sen badade kag en stund och sen fick jag börja med den älskade lustgasen, och sen eda, sen kom hon 02.59.. så tog inte så många timmar. gick väldigt fort precis som med Liam. låg på BB en natt sen va jag tvungen att åka hem. höll på att dö efter Liam..Allt går super här hemma,Liam e inte alls svartsjuk som vi trodde, utan det bekommer inte honom alls. han e precis som vanligt!,, första natten hemma gick med jätte bra! sov lungt gjorde hon lilla Lisa...idag har vi varit iväg och handlat lite som vi behövde..prova dubbelvagnen i dag med,, supersmidig och bra e den!!så nu blir det mycket ut och gå..ja nu har man två underbara barn..e världens lyckligaste just nu=)=)

LITE SUR E MAN ALLT....

Ja lite sur e man allt.....Borde inte kunna sitta och blogga nu ju..nu skulle ju jag vart på bb och allt skulle va klart och så...mina planer sprack, nu gick jag över i alla fall. trodde verkligen inte att jag skulle göra det..om det blir som med Liam så ska det komma i natt så att det blir den 15 men det tror jag knappast, har inga känningar alls,,tyvär...gick och vänatde på att det skulle börja igår men icke.!!! va hos syrran på förmiddagen och hälsade på lite. känns som man aldrig e i stan längre..vi har blivit stugsittare jag o liam,,hehe vem hade kunnat tro det=) Liam fick till hans stora förtjusning låna med caisas sparkcykel hem.



Sen sov Liam ett par timmar när vi kom hem och sen va vi på middag hos mamma..gott som alltid..sen va det ju ensam mamma söker på tv och det missar man ju inte=) hade så klart chips o dipp till..i kväll vill jag ha pizza, får se om jag kan övertala andreas till det...nyttig jag e va=) hehe...
Liam ligger och sover nu med. har fått in jätte bra rutiner på honom. han går och lägger sig runt 20.00 och sen vaknar han runt 8 på morgonen sen går han o lägger sig vid 11 halv 12 på förmiddagen och sover ett par timmar..jätte bra..visst man e lite ovan att stiga upp så tidigt men det e ju skönt och ha kvällarna...



HUR KAN MAN ÄLSKA EN SÅN LITEN VARELSE SÅ OTROLIGT MYCKET...ÅH MER OCH MER FÖR VARJE DAG..ENS FAMILJ E VERKLIGEN DE BÄSTA MAN HAR..

Har bakat i dag igen..kladdmuffins..nu får jag nog vänta lite med bakandet. hela frysen full nu med bullar kladdmuffins och snoddas...men det e väldigt skönt och gott och ha hemma när man får gäster... i dag när liam vaknar ska mamma och jag och liam ut och köra en sväng. mysigt och köra runt på alla småvägar i skogen och kolla på hus och så..sen ska vi hämta en bäddsoffa i dag med. sålde den andra vi köpte, hittade en  mycket snyggare och bättre..gästrummet e klart nu. nytt golv och målat, jätte fint e det. tur man har en händig karl som renoverar huset som man vill ha det..==)ska ta bilder och sätta ut sen i kväll...om jag e hemma då och inte i karlskrona,,men den risken e väl liten!!=(


personlighetstest

Du verkar vara en glad person som ser ljust på tillvaron! Du tar lätt på livet och verkar inte bekymra dig om särskilt mycket alls! Du är också en person som tycker om när det händer saker och gillar att röra på dig. Du ser dig själv som huvudpersonen i ditt eget liv och vet hur viktigt det är att ta hand om dig själv!


love test

ANDREAS HANSSONELIN JOHANSSON

55.5 %

Ett förhållande mellan ANDREAS HANSSON och ELIN JOHANSSON har goda chanser att bli lyckat!


FREDAGSMYS OCH INGA KÄNNINGAR

Ja nu e det då 2 dagar kvar till BF men inga känningar alls än så länge!

I morse så va vi i karlskrona och shoppade jag liam o mamma..köpte nya skor till oss båda! vi behövde höstskor båda två=) avslutade såklart på max...



Sen när vi kom hem så gick jag och Liam med Ebba en sväng,,eller ja liam gick med henne..så sött..han höll henne hela vägen till affären!!


Sen sov Liam ett tag i vagnen och jag löste lite korsord i min nya korsordstidning som kom med posten i dag  "lycka"....sen när han vaknade så gjorde vi kladdmuffins,,nu e det mycket i frysen, behöver inte baka på ett tag nu..sen kom älskling hem och vi åt kycklingfile med skivad potatis och god sallad och vitlöksås! värsta fredagsmys! hehe....
sen va det sagas tur att motionera lite så mötte upp Ronja och Ina o pudlarna så gick vi en svamprunda på två timmar i skogen, upp o ner i alla backarna, så nu borde det sätta i gång tycker man men icke,,än så länge i alla fall...va i alla fall väldigt fint där vi gick...



Nu har idol varit i 13 minuter så måste ila!!


trevlig kväll

INGA BILDER

Har vart fullt upp idag. men inte en enda bild har jag tagit, så bara ett inlägg..... Anna och lina va här i morse och fikade, jag bakade bullar och va ganska osocial,,sorry anna. bättre upp nästa gång..men fika på bullar gjorde vi i alla fall..sen när dom hade åkt så kom Heidi och lilla Angelica på besök. blev fika i gen, sen gick vi en runda, skulle ju visa ett hus till salu här i backaryd som jag vill dom ska ha. försöker få hit alla nu..sen gick vi och hämtade kebab på pizzan och gick hem hit och åt.. sen åkte dom..andreas kom hem och då åkte vi till andreas farfar och fikade...massa fika i dag..så nu e man helt slut..ska bara ta det lungt..äta lite godis och titta på Idol..

åh till alla som skickat som jag inte svarat,,Nej jag har inte kommit i väg än..har inga känningar alls att det är på gång....men visst det kan ju komma när som helst nu....=)=) ska försöka meddela er när det e på g..!

Trevlig kväll=)

BESÖK O NYA SKOR

I morse kom Hanna och Ebba på besök. jätte kul, hade en heldag tillsammans..va uppe hos mamma och fikade lite med. hon har börjar med barnmöblerna jag köpte i går. ska slipa dom till mig och så. Liam hjälpte så klart till..mammas duktiga kille=)


Sena va vi ute och lekte och satt i det underbara vädret.. sen gick vi in och tittade lite på tv..på förlossningskliniken..hur diúm får man va? 5 dagar innan..lilla ångesten kom..gör det verkligen så ont, har jag inget minne av, åh va ju bara 1.5 år sen jag gjorde sist...hehe..jajajaja det ska nog gå bra, ut lär den ju komma vare sig jag vill eller inte..tur jag har älskling vid min sida i alla fall...känner man sig lite tryggare i alla fall...ja, nu vill jag bara ha det gjort...ska bli så skönt när det e över...för allas skull!!!



sen har det varit lungt, åt lite middag och sen cyklade vi hem och hälsade på pappa lite sen när vi kom hem därifrån så kom mamma så vi satt ute och pratade och Liam lekte. sen va det bad och sängen för han..idol började ju i kväll med, så lovely..så kul på hösten när alla serier börjar.. jag e verkligen serie fantast..följer till punkt och prickar.....ja det va väl allt denna dagen...nää just det, har ju beställt ett par höst skor som jag tyckte va väldigt fina...har typ bara foppa och gympaskor, känns som man vill ha lite annat också kanske..hehe. Nu ska jag gå och lägga mig med min korsordstidning..e ju ny dag i morgon, kan ju vara den dagen som bebis kommer, så måste va pigg,,hahah..Natti Natti


UPDATE OCH MASSA FYND

En liten update först om de senasta dagarna:::i lördags va en hemma mys dag bara! gjorde middag och cyklade och tog det lungt och fikade. åt så klart chips och gjorde super god mat på kvällen..allt som göras på en lördag gjordes=)=) på söndag va det ju titta på fotbollsmatch som gällde ..vi vann så klart..som väntat.....Jag försöker att titta på alla hemma matcher om jag kan..Liam tycker det e jätte roligt och titta och springa runt..Ronja va med oss o tittade, dock av en annan anledning som jag ínte kan avslöja....hehe sen gick jag hem igen med en väldigt trött Liam som somnade som en stock i vagnen på vägen hem..och sov ganska länge, så han va uppe jätte sent i går kväll..svårt och rätta till rutiner när det blir så men men i dag sov han vanligt så i kväll blir det 8 som det ska va!!



Sen i går kväll satte jag mig på blocket och skulle fynda lite..ville ha en massa saker till Liam som jag tänkte att jag inte behöver köpa nytt i år..lite trampebilar och så som han älskar..hittade ett superpaket som jag ringde och köpte direkt..allt jag ville ha i samma paket..åh låg nära med. trodde inte det va sant först...så det har jag varit och hämtat i dag...vilken tur man har i bland alltså...

GUNGBRÄDA


SPRINGBIL


TRAMPEBIL


GRÄVSKOPA


RUTCHEKANA


Kan tala om att Liam va i en helt annan värld när han fick alla grejerna. han tyckte det va så kul och bara sprang fram o tillbaka och lekte...skulle till macken och handla sen när vi kom hem och fick dra han på trampebilen till macken i ett snöre jag band fast i det..tog liiite längre tid men va gör man inte för dom när dom e såå glada!!

Sen hittade jag barn möbler till bebisrummet med som jag också köpte..va inte så fint men det kan bli..åh det e ju kul och göra om saker..så ska måla detta i olika fina färger med lite motiv på så kommer det och bli jätte fint..lite gammaldags så!!sätter ut en bild på hur det ser ut nu så sätter jag ut en efterbild när jag e klar sen med renoveringen,,hehe



Nu kommer snart älsklingen hem med hans fynd som han hittade..en super fin bäddsoffa till gästrummet som vi håller på att renovera nu..kommer bli så snyggt när det blir klart..



HAPPY HAPPY

LIAM OCH ELVIRA

I går kväll kom Fia o Erik hit och så beställde vi mat, grabbarna nöjde sig med pizza men vi hög gravida ska så klart ha ala`carte..så blev fläskfile med cognac sås till..såå lovely gott..sen massa chips och godis o läsk..man får ju passa på...va jätte roligt och sen lilla viran som blivit så stor=) hon och Liam lekte..dom va så gulliga mot varandra, satt och flörtade och åt chips på studsmattan..världens sötaste!!



STUDSMATTA OCH BULLBAK

Syrran kom ju igår med barnen, jätte kul och träffa dom. hade jätte goda baguetter med sig som vi fikade på! Sen hade dom ju en studs matta med sig till Liam. han blev överlycklig. han hoppar hela tiden..har ju regnat så vi ha fått ha den inne med den ska va ute på altanen sen=) så det va så klart det första han gjorde i morse när vi kom ner...hoppa hoppa...



sen kom mamma hit och tog saga och Liam på en cykeltur så jag satte i gång och bakade bullar, måste ju ha fika hemma när alla ska komma och hälsa på sen. rätt skönt och ha det klart..blev jäätte stoora bullar, haha vet inte vad som hände. riktigt goda blev dom i alla fall..fick mycket bra betyg av liam...



Liam ligger och sover nu! får se va vi hittar på när han vaknar, blir nog ganska lungt..e ju ganska skumt väder. regnar och sen sol om vartannat.. åh blåser gör det ju med..lugnar det ner sig blir det nog lekparken....fredag i dag med ju,,helg,,nice..=)


KVÄLL HOS OSS

I dag va jag hos barnmorskan...förhoppningsvis för sista gången..bokade en tid till nästa vecka men då hoppas jag att jag att jag har fått!! längtar verkligen nu till det sätter i gång så det kan va över nån gång=)
Sen åkte jag hem och Liam sov ett tag och jag plockade undan lite! mamma har varit här i dag med.. jag har ju matkällare i huset och den ska så klart användas så mamma har kokat rödbetor och håller på att lägga in massa gurka, super gott..väntar på ett lass med typ 100 kilo potatis med så  klarar man sig hela vintern=) hehe



Sen kom Andreas hem och vi åt och sen va vi ute lite med liam och lekte och dom körde lite cross..Liam love=)
till och med jag o mamma körde med han i dag men han verkade som att han tyckte det va roligare när pappa gör det!!  sen har vi nog inte gjort så mycket mer i dag. varit och köpt lite blommor..tycker det ser så hemtrevligt ut när man kommer om det står lite blommor här och var!!


Nu e det kväll hos oss och alla sover sen länge utom jag och andreas..fats vi ska med gå och lägga oss nu, fullt upp hela dagen i morgon!!så lilleman fick gå och lägga sig i tid så han är pigg i morgon=)min nybadade Skatt...


SLAPPARDAG

I går va en slappardag..va hemma och tog det lungt på dagen och Liam sov middag flera timmar!! sen vid 5 tiden kom Sabina på besök med sin lilla Tommy, som inte e så liten..10 månader och 12.5 kilo..bastant kille..stannade hela kvällen och vi hade jätte trevligt. fikade massor och Liam tycker mycket om tommy, va jätte snäll mot honom..kommer nog bli tommy och liam som håller i hop på dagis, blir ju typ dom enda killarna i gruppen med=)=) dom ska börja ungefär samtidigt i november..hoppas det i alla fall..tommy e såå söt, man vill typ äta upp honom..

 

Sen har ju då Liam fått en cross av sin pappa som han bara älskar. han kan ju inte köra den själv men andreas går brevid och gasar..Liam tycker det e jätte häftigt..hahaha,,,1,5 år och redan fått sin första cross=) ja det e ju pappas pojk=)

RSS 2.0