FÖRÄNDRING PÅ G OCH NYBADAT HOCKEYPROFFS

Har varit hemma en stund nu och hunnit bada älsklingen för han va verkligen smutsig. har varit på kalas hos min moster.. och där har han lekt ute så det behövdes ett bad!.. sen skulle han så klart spela en match som alltid på kvällarna!! ska snart göra lite mysig fika tänkte jag för vi ska kolla på familjen annorlunda. missade det i går så ska kolla på det nu i stället. kopplar över datorn till tv...

I morgon ska jag klippa mig. funderar på att klippa av alltihop=) typ till axlarna i alla fall och sen färga det mörk brunt med röda och ljusa slingor!! det ni!                                     

MORGON MYS OCH SÖNDAGS STEK

I dag har det varit så som det alltid ska vara på söndagar! började dagen med en massa mys på täcket i tv rummet och sen gjorde vi en så underbart god stek med potatis och sås.. va så gott.. sen sov Liam i nästan 3 timmar!


Sen åkte vi upp och gick en långrunda i backaryd i skogen med ronja och hennes pudlar..alltid skönt och gå i skogen och få frisk luft.. tar ju lite längre tid bara när liam e med, för han vill ju gärna köra vagnen själv om han får=)

Sen avslutade vi med en stund hos mormor,, där blev det gunga av=)

Nu väntar vi bara på att Sara andreas lillasyster ska komma så ska vi åka i väg och hämta pizza och titta på tv som ett perfekt avslut på denna söndagen=)=)=)

KALAS

I går fyllde Birgitta 60 år. andreas mamma.. så vi var där på kalas..hon fick ett fint halsband och sen fick hon gå på spa.sen i sommar ska vi åka allihopa och bo på hotell i ystad. ska bli jätte mysigt!!.Liam fick ju träffa sina kusiner som han alltid tycker e kul men han blev lite trött mot slutet.. maten va helt otroligt god. fick god toast skagen till förrätt och sen oxfile och potatis gratäng till varmrätt och sen frusen blåbär sorbet med varma hallon till.. va såå gott och mumsigt. kom från bergslagskrogen som har så jätte god mat! sen på kvällen skulle andreas ut så ronja kom och sov över hos mig som är så mörkrädd=) Liam blev ganska förvånad i morse när han öppnade ögonen och ronja låg på pappas plats! hehe...

RONNEBY OCH KARLSKRONA

I morse va Frida här på frukost så vi skulle träffas lite. Sen mötte jag mamma på Lindex där vi skulle shoppa lite. blev lite nya underkläder. va väl behövligt.. sen medans liam sov i vagnen så åt mamma och jag lunch på andra våningen..

sen när liam vaknade så skulle han äta så beställde mat till han i matvagnen på torget och sen åt han på torget också=) alla stannade och tittade och tyckte han va så söt=)

Sen åkte vi hem en liten runda och liam vilade lite i soffan med en flaks avälling och sen när andreas kom hem så åkte vi in till city gross och stor hadlade och åt mcdonalds så klart. behöver inte äta mer på hela helgen..=)
i morgon ska andreas ut så ronja ska komma hit och vara barnvakt åt mig som e så mörkrädd och inte kan va själv!!! och sen ha vi kalas i morgon hos andreas mamma. så väntar en massa roligt i morgon=)

NERFÖRSBACKE

Jaha i morgon e det onsdag iegn vilket betyder nerförsbacke mot helgen.. skönt! så fort det går=) har inte hänt så mycket i vår vecka än så länge! träffade hanna och Elli på en super härlig promenad i måndags och sen blev det fritids på kvällen=)                                                                     

I dag har vi varit på kalas hos ronya min kusin dotter, som fyller 11 år i dag! fick god smörgåstårta och sen god tårta. Liam tyckte mycket om den i alla fall=)                 


I morgon händer inte så mycket för jag jobbar till 18 då så brukar inte bli så mycket gjort då=)

 i morgon kommer frida hem från gran canaria, ska bli skönt och få hem henne=) är så avundsjuk för att jag inte har varit med.. saknar också vår semester där nere. gå på gatorna, poolen. lägenheten, ute kvällarna, allt!! men nästa gång ska jag med..ja o liam med då så klart=)=)=)

MIDDAG OCH BARNVAGN

Nu i eftermiddag har vi haft pappa och irene här på besök så vi gjorde lite god middag och så och hade jätte trevligt! Liam skulle stajla sig och visade upp allt han kan.. det e ju så kul och ha allas uppmärksamhet,,=)=)

Jag har ju tänkt hur jag ska göra med dom två vagnar jag har och med dubbelvagn som jag måste ha nu också sen.. jag vet att det e jätte långt kvar men har ändå känt att jag vill ha det klart hur vi ska göra... min fina vagn som Liam hade som bebis den ska vi ha kvar till nya bebisen för bättre liggdel än på den finns nog inte. så stor och bra och sittdelen man sätter på sen funkar med jätte bra! så den ska vi absolut behålla..

och den trehjulingen jag har nu till Liam ska vi sälja.. så om nån e intresserad? hehe våran e exakt likadan fast grön=)

Jag känner liksom inte att jag behöver en vagn med fullt liggläge och så längre utan en att det räcker med en sulky till Liam så det e därför jag ska sälja den.. jag har redan beställt hans nya vagn som ska ha nu.. en vanlig sulky blev det.. en blå svart.   Liam kommer tycka om den jätte mycket.. min mamma har en jätte gammal sån och han älskar att åka den=) så smidig och lätt också=)=)                                                                                                             .

Dubbelvagnen ska vi ta över efter andreas syster. en jätte fin och smidig och väldigt lättkörd, så det kommer bli perfekt=) det e för bebis på ena sidan och lite större barn på andra sidan och sen ändrar man bara så blir det samma.. så längtar jag tills jag får använda den... och plocka fram den andra till bebisen med=)=) Alla frågar varför jag ska ha 3 vagnar men jag måste ju ha en dubbelvagn fö jag måste ju ta mig någonstanns när jag e själv och sen måste jag ju ha en varsin vagn till dom också. måste ju kunna skicka med liam en vagn om han ska till mormor eller farmor och när liam e på dagis så vill jag ju ha en riktig liggvagn till bebisen när man ska gå och så.. bra att ha inne med ju om det behövs=)=)

LÖRDAG OCH UTEDAG

I dag har det också bara varit ute som gällt för vår del.. Elsa med familj kom vid 10 tiden till oss för en härlig ute dag med alla barnen,, va jätte kul.. vi gjorde eld brasa och grillade korv. och så åt vi ute i solen.. såå mysigt.. Liam bara älskar att vara ute, att får gå runt och strosa och bara gå dit han känner för och kolla runt.. och sen hade elsa med sig lilla valpen izma,, så hon fick träffa och leka med saga och ebba..dom tyckte det va kul med en ny kompis, saga i alla fall=)

FREDAG UTEDAG

I går så va vi nog ute hela dagen..började dagen med att åka till börjes med ronja.. nu när jag har sålt ludde så skulle jag köpa hästkontrakt för dom kommer nog och hämtar honom i morgon.. blev lite mat till liam i matkiosken också..och lite sadelprovning med..min lilla cowboy..hehe       


Efter det så åkte jag o liam och mockade hela stallet och emma kom med amy o frida och höll oss sällskap. sen åkte vi upp till min bror som eldade i det fina vädret. så där plockade vi fram grillen och grillade. åkte hem vi halv 7 och då somnade Liam som en stock, hade ju varit ute precis hela dagen.. man vill inte ju inte vara inne i detta underbara väder.

VÄLKOMMEN VÅR

Nu känns det verkligen som vår! man har en helt annan energi och känns som om man orkar hur mycket helst.. så underbart! Jag o Liam har varit ute i trädgården hela morgonen med hundarna, e ju så super härligt väder...kände lilla bebisen i magen också i morse så kan inte bli bättre...på jobbet idag ska vi spela brännboll,,haha det va ett tag sen man gjorde det!! men det ska nog gå, smidig och snabb som man e...hehe

HALVA VECKAN

Ja då va det onsdag och halva veckan gått.. jag fattar inte vad tiden tar vägen. veckorna bara försvinner, speciellt nu när man jobbar med. e hemma halv 5 och sen ska man äta och sen va med liam en stund och sen ska  han i säng o sen e det inte länge kvar till man själv vill gå och lägga sig!! men det e skönt att vi alltid har lugna förmiddagar tillsammans jag och Liam. dom e guld värda, att vi kan vakna i lugn och ro och inget stressande alls och sen lämna på dagis innan lunch. helt perfekt.. nu känns det ännu bättre med när det går bra med honom. han e inte så ledsen längre så det e underbart. och på jobbet går det kanon, trivs jätte bra, kan inte bli bättre=).... i morgon e det sista arbetsdagen denna veckan och sen e det lång helg igen,, skönt ska det bli.. känner för att hitta på nåt kul i helgen med liam.. vet inte bara vad än men det ska jag nog komma på!=) i morgon blir det storhandling på maxi, både inför helgen och  nästa vecka.. sen på kvällen blir det nog fritids en runda i backaryd!!!Nu ska jag in och ta en långdusch och sen blir det soffan en stund innan kvällen=)=)

LÖRDAG OCH MELODIFESTIVAL

Började vår lördag med att åka in till brunnsskogen och gå runt trollsjön med hundarna, va jätte mysigt. andreas bror johan gick också med. efter det så åt vi på bergslagskrogen som har världens underbaraste mat. vi åt oxfile inrullad i bacon och ptatisklyftor och rödvinssås. va sååå gott...=) sen gick vi i affärer ganska länge, skulle köpa nya innebandybollar till liam så han har nåt att spela med sin klubba..=) sen tittade vi runt efter en ny leksak till honom. känns som om hans leksaksback behöver en förnyelse. valet blev en bensinmack med bilar som åker fram o tillbaka, den kan han nog ha kul med.. ska börja kolla runt lite vilket kök han ska ha med=) finns ju så fina överallt. sen efter handlandet så fastnade vi på torget, va ju tvungen och kolla in gert fylking och aschberg som va i stan... lite kändisar=)=)hehe.. sen åkte vi hem och Liam somnade så fort vi kom inannför dörren.....sen så fort han hade vaknat ringde hans morfar och sa att dom skulle beställa pizza och undrade om Liam ville ha nåt och komma o äta med dom. det ville han så klart så han beställde en pommes av morfar!! så det blev o åka upp till backaryd lite då. liam fick sin pommes, satt o åt nöjt på golvet. sen va liam och min pappa ute en lång stund och spelade innebandy...På kvällen blev det lungt med pizza och medlodifestivalen.. låten som vann va ganska bra.. efter man har hört den ett par gånger.......

PLUTTEN

I morgon e man ledig igen, veckorna bara springer i väg, hinner ju knappt med. trivs hur bra som helst på jobbet och jätte trevliga arbetskamrater..I dag när jag hämtade Liam på dagis så va dom jätte glada, för liam hade både ätit och sovit och lekt och varit lugn. blev så glad så jag nästan började gråta... nu hoppas jag verkligen att det har vänt till det bättre...för han skull....i går kväll hade vi mys här hemma i soffan och gjorde toast som liam älskar... han älskar sin nya  morgon rock min lilla älskade plutt...                   
.i dag på förmiddagen va det ju helt underbart väder så åkte till mamma och gick en lång runda. själklart skulle liam gå själv så rundan tog en och en halv timme i stället för en halvtimme,haha..


sen blev det sandlådan hos mormor efter det.. måste bygga en här hemma med nu. han tycker det e så kul och leka i sanden ju...                                                                
i morgon när vi e lediga ska vi in till stan och köpa ett par tuffa kängor till Liam och fika lite på stan!!!=

I GÅR MÅNDAG

Ja i går va det måndag och då hann jag inte skriva! va uppe hos mamma och lämnade liam och sen åkte jag på ultraljud. så mysigt och se den lilla, blev så verkligt.. tänk att man ska ha en bebis... igen....hhmmm....spännande=)=) kunde tyvär inte s enåt kön då jag bara va i v 13. trodde ju själv jag  va i typ 15-16 men fel hade jag!!!


Sen va vi på fritdsgården i backaryd som vanligt och Liam lekte. nartuligtvis hade han sin innebandyklubba med sig. den släpper han inte.. förutom när han ska äta sin korv i bröd och dricka saft. då går det bra!!!

SLAPPARDAG

Söndag i dag. slappa dag som alltid. pizza, chips och soffan.. men har faktiskt varit ute och gått med saga en lietn runda med ronja och nellie,  vi körde upp dit en sväng. hann inte så långt innan regnet kom men hann i alla fall få lite frisk luft.. i går va vi hos pappa på kalas, trevligt och mycket god mat som alltid. åt längst och mest som alltid! men det bjuder jag på..Och liam fick äntligen sin älskade innebandyklubba av moster sin, den e populär, vill leka med den hela tiden... i dag har andreas föräldrar varit och hälsade på och Liam underhöll oss hela tiden=) så rolig han e nu!! i kväll har det varit mycket lungt här hos oss i skogen.  gjorde lite kvällsmat till Liam men det e allt=) sen kom Sara med pizza så då åt vi det och tittade på tv!! i morgon e jag ledig från jobbet för jag ska ju på ULTRALJUD och få se min lilla bebis som komma skall=) det ska bli såååå mysigt!!!!!                                                                                                                                                                                                                                                                       .

RENSAT

Nu har jag rensat Liams garderob från st 80 och lite i 86 om nån e intresserad.... har det ute på blocket och tradera men sätter ut det här med!! det är 8 byxor 6 långarmade tröjor 3 långarmade body 3 kortarmade body 2 pyjamaser..en nalle overall i st 80..en nhl träningsoverall i st 80............ sen åker det nog ner lite annat smått och gott innan jag e klar med rensingen kan jag tänka mig.. jag kan ju inte spara allt. jag har en liten kartong i alla storlekar, det får räcka!!!! bara att ge ett bud om man e intresserad.....                              

LEDIG

Jaha då har man varit ledig i dag, så skönt=) började dagen med att åka in till stan och shoppa kläder till mig och lite nya vårkläder till Liam. har en massa kläder i 80 om nån e intresserad=)=) sen åkte vi upp till ronja i backaryd och åt middag, gott som attan.. sen åkte vi hem och jag och Liam tittade på det sista avsnittet av mcleods döttrar säsong 7. så jobbigt och behöva vänta på den sista säsongen, som inte ens går att boka än=)=) när andreas kom hem så stack jag ner och mockade stallet och fixade allt klart där och sen hem och käka pizza med darlingen=) Liam somnade halv 7 i kväll så vi har haft en lugn kväll=) tittade så klart på lets dance som just slutat så blir det väl sängen.. i morgon ska vi på kalas hos lilla pappsen, ska bli mycket trevligt... har inte blivit så mycket bilder i veckan men ska skärpa mig med det nu=)=)
NATTI NATTI

WORKING MAMA

Jaha då va man en working mama nu då=) Trivs som bara den på jobbet. e ett jätte kul jobb. passar mig perfekt. går bättre med Liam på dagis också så det e skönt! känns bara som man inte hinner med lika mycket längre, man e van att kunna träffa kompisarna när man vill och vara ledig. men jag e ju ledig alla fredagar och det e ju bara 50% så ska inte klaga..har ju tur som trivs så bra som jag gör. mamma har Haft Liam i dag också. vill inte ha han heldagar på dagis än tycker han e för liten för det, räcker med halvdagar!! Annars har der nog inte hänt så mycket. andreas syster va här i gåt kväll så vi spelade buzz. i kväll bli det bara lungt. liam börjar bli trött och ska snart upp i sängen och sen blir det soffläge med mcleods döttrar hela kvällen!!!!!!!!=)=)                 

KALAS

I dag e tack o lov Liam sig själv igen, vilken tur för i morgon börjar han ju dagis för jag börjar ju jobba då=) ska bli spännande men kan ändå inte fatta att jag ska börja jobba igen. tiden har gått så fort... I dag har vi varit på kalas och firat Anna och Axel.  Blev super go mat och god tårta!!! Liam hade jätte kul med sina kusiner och lekte med nils...

LIAM LITE DÅLIG

Liam va dålig i går så blev tyvär ingen melodifestival hos fia o erik, vill ju inte smitta viran om det nu smittar, man vet ju aldrig! Brorsan hade smörgåstårta hemma så vi åkte upp där en runda eftermiddagen, där va det full fest! ronja ina willy ante och nicke satt där och drack. sen kom mamma också=) då blev liam glad. smörgåstårtan va jätte god men vi kunde ju tyvär inte stanna för liam va så trött så blev melodifestivalen hemma i soffan i stället men det funkade det med=)           

RSS 2.0