HÄRLIG MORSDAG OCH KATASTROF

I dag e det ju morsdag, så blir en massa firande för vår del=) Jag fick en present på sängen i morse av mina älsklingar. blev jätte glad.. fick cc&lees cdskiva och sen en jätte bra bok..han känner mig så väl=) efter frukost blev det en snabbis på loppis jag andreas liam o caisa.. fick mitt behov av jordgubbar mättat.. gjorde som alltid lite fynd..blev en ny cykelhjälm till Lilleman och en lång gosedjursorm och en barnvagn till liam som han kan köra runt med.. den tyckte han om. stackars nalle bara som måste sitta i..Liam kör race=) när vi kom hem så upptäckte jag katastrofen...JAG HAR TAPPAT MIN KAMERA... vilken tragedi..den e typ halva mitt liv..tar ju kort varje dag, klarar mig inte utan en kamera..tack o lov så tömde jag den på bilder i går så inga bilder fanns i den....så blir att köpa ny! la den förmodligen på taket innan vi körde iväg...så typiskt mig att göra det..måste börja använda väska..

Kl 14.00 fortsatte morsdagfirandet hos andreas mamma. va jätte trevligt. Liam träffade kusinerna Erik Axel & Nils och så bjöds det på grillat..nypotatis och kött.. jätte mumsigt.. satt kvar o åt längst,, som vanligt! sen va det fruktsallad o glass efter det och sen yttligare en jätte god sommartårta som andreas syster hade gjort..smarrigt....
sen fortsatte firandet hos min mamma kl 16.00 där det bjöds på ännu mer god mat.. potatis sallad och kassler med ägghalvor, och maräng tårta med jordgubbar till efterrätt...åt så klart med god aptit där också..e ju ett under att man inte rullar fram... fast det gör jag ju nästan nu.....sen stack vi ner till sjön och hundarmna badade.. även liam o mormor badade fötterna. och mina tokiga systerbarn är som fiskar.. jag badade INTE...såg väldigt kallt ut..

Sen åkte vi hemåt framåt halv 7 tiden och liam åt sin kvällsmat och gick sen och la sig. somnade på 2 sekunder..va så trött min lilla plutt!!

Nu väntar en ny jobba vecka..Liam ska till mamma i morgon.. och jag ska försöka inhandla lite sommarblommor till min rabatt innan jag börjar!! Nu ska jag gå upp och lägga mig hos min lilla älsklng..fast klockan bara e halv tio. tänkte börja läsa min nya bok som jag fick av min stora älskling....
NATTI NATTI

BACKARYDS MARKNAD OCH NATT GÄST

Va så klart på backaryds marknad i går. känns som den blir mindre och mindre för varje år..men kul va det i alla fall tycker jag! mötte upp pappa och gick med honom på marknaden ett par varv...(allt blir mycket billigare av att gå med honom) hehe..Dom gjorde nog allt man ska göra på en marknad tror jag, köpte korv, åkte karusell, köpte en lastbil, lite godis, åt våffla o köpte popcorn och lotter och red ponnyridning,,, eller rättare sagt åsneridning för det va åsnor..Liam tyckte det va jätte kul, han älskar ju att rida! fast han bara gnäggade, förstod inte riktigt skillnaden mellan häst och åsna=) sen träffade vi Hanna och Elli och då blev det lite mer karusell åkning, men den karusellen tyckte Liam va lite otäck så fick ta av han från den..Hanna tyckte det va roligt, dom första 20 varven i alla fall...haha 

                        

Sen när vi va klara med allt handlande så åkte vi upp till mamma en sväng! där bestämde vi att vi skulle äta på pizzan tillsammans! jag åt fläskfile med konjaksås och pommes. va super gott..



Sen skulle vi köra hem och då tog vi caisa med oss, min syster dotter,, oj va dom lekte. vi såg inte skymten av dom på hela kvällen. dom va ute och lekte och sen inne. jag o andreas hade inget att göra, det e vi inte vana vid...en egen Nanny.. tror vi får anställa caisa...       
                    
 

Sen va det robinson, och liam va fortfarande vaken utan att knappt ha sovit nånting. försökte lägga honom 20 men han vägrade. så vi gick o la oss alla tillsammans vid 22 och sen tog det en hel timme till 23 innan Liam somnade. han va såå över trött efter att inte ha sovit bra på dagen så han va katastrof ett tag, sen ba la han sig ner och somnade och sov som en stock hela natten...det gjorde vi andra med!! hehe

BM O BESÖK

I morse va jag hos barnmorskan och skulle ta blodprov! stack många gånger i armen så att jag nästan svimmade! dom kunde inte ta nåt blod för det kom inget. mådde illa och fick ligga ner en bra stund efter det..va obehagligt, jag har aldrig varit nära att svimma! sen tog vi blodtrycket men det va ju så klart inte så bra efter den pärsen! och hjärnvärdet va inte heller så bra!! men hoppas allt e bättre nästa vecka och det är det säkert!!!

Sen körde vi uppom mamma en snabbis för att gå en snabbpromenad och visa upp liams cykel.. sen kom Elsa med barnen Jolene Lexus och Tuva och hunden  isma så att hon kunde leka med saga lite! det gick jätte bra och dom stimmade o vilade om vart annat! barnen hade med kul och lekte som bara den! Tessan kom också en runda. kul o träffa henne med, va ju ett tag sen!!
sen när alla hade åkt så gick liam o jag in och jag plockade undan och liam åt lite mellan mål framför TV:n.. sen kom andreas hem och så började vi med maten. va jätte gott... chips och dipp står på kvällens meny!
Nu har vi ätit och badat så nu ska vi gå ut en sväng och plocka lite med skräpet som ska slängas på tippen i morgon.. sen blir det väl yttligare en åktur på cyklen för Liam innan sängen. sov inte så länge i dag så han kommer nog somna tidigt i kväll!! I morgon e det ju backaryds marknad! ska bli kul och gå där en sväng och träffa folk=). Liam ska väl åka sin första karusell med.. och köpa grejer,,,(men det får morfar stå för)...........ska väl se om jag hittar någon morsdag present med till lilla mamma=)..

HÄR KOMMER LITE BILDER FRÅN DAGEN

TJEJBESÖK OCH NYA VRÅL ÅKET

Dagen började med besök av Liams tjejkompis, super söta Ebba och Hanna som va här och hälsade på! va jätte kul och träffa dom! man träffas för sällan=)                   

Sen jobbade jag ett par timmar och Liam va hos syrran!! sen bar det av till karlskrona och givetvis mcdonalds!!hehe,, för att köpa Liams vrål åk..jisses vad glad han blev. han visste inte vad han skulle ta vägen! han skrattade och tyckte den va jätte rolig!! verkligen ett bra köp. vi kommer att ha roligt med den..hoppas nu bara det är fint i morgon så vi kan ut och åka på den=)=)                                                                    

VARMT OCH SKÖNT..

Va varmt och skönt det har varit i dag! Har varit mycket i solen, bara jag inte får märken nu..men det brukar komma senare på sommaren! Liam vakande vid 8 tiden i dag så då gick vi ner och åt frukost och plockade lite. sen bakade vi en sockerkaka som Liam fick med sig till min syster i dag, där han va medans jag jobbade..han älskar sockerkaka! den blev god men ville inte riktigt lossna ordentligt från formen, vet inte va jag gjorde för fel, hade nog lite för brottom==)) efter jobbet hämtade jag Liam och sen åkte vi hem och gjorde middag.. sen va vi ute ganska länge, kan ju inte va inne i detta vädret! Liam lyckades på något sätt stänga in sig själv och hundarna i hundgården. såg ganska roligt ut faktiskt..

Sen i kväll har jag varit på den sista träffen för föräldrar utbildningen. så fick både intyg och diplom.. en jätte bra kurs som jag verkligen rekommenderar alla att gå! Har lärt mig massa knep och lösningar på problem som kommer i dom olika åldrarna!
I morgon ska liam till mamma och jag ska jobba hela dagen. börjar kvart över 6 till 16.... men snart e man långledig, inte långt kvar nu! På torsdag ska jag till karlskrona och köpa Liam cykel. den tror jag han kommer älska.

Nu ska jag upp i sängen och läsa lite i nya mama och sen måset jag sova för att orka upp i morgon..
natti natti

SUPERHÄRLIG DAG

I dag har varit en super härlig dag! speciellt med detta underbara väder! i morse var jag och Liam på loppisen (som vanligt) och gjorde lite fynd. denna gången blev det två sockerkaksformar en flytväst till liam och lite nya klossar! nästa gång ska jag ha ett eget stånd och stå där själv! så kom och köp av mig då=) hehe.. sen åkte vi hem och åt middag jag liam o älskling! sen fick liam en rolig stund ute, han fick kladda hur mycket han ville. tog på han regnbyxor och sen fyllde vi hans skottkärra med vatten och hans hinkar med och sen lite sand i det med, oj va han kladdade och hällde ut vatten, men kul hade han i alla fall! sen somnade han gott en stund! Sara kom på besök, vi blev lite rastlösa och bestämde oss för att åka till långasjön i backaryd och grilla lite så när liam vaknade så gjorde vi det! va såå varmt där uppe och så superskönt. Hundarna badade och lekte, Saga verkligen älskar att bada, så kul.. Ebba fick bada en stund men sen fick hon komma upp, har ju faktiskt inte så långt kvar nu till valparna kommer... Liam ville med bada men det va lite för kallt för det tyckte jag. han va inte rädd i alla fall, gick bara rakt ut i vattnet och stannade inte! jag kommer få springa i sommar!! det vill jag lova.....gick upp och la Liam kl 20 i kväll så hoppas att det vänder nu igen så han kommer in i gamla rutiner igen! I morgon ska han va hos min syster medans jag jobbar! sen blir det nog Lindex en runda. måste hitta en klänning till min mosters stora fest hon ska ha den 6 Juni=)har ju en kupong med på 199 så alltför dyrt ska det ju inte behöva bli!!                                                                


GRILLNING

I går va vi och grillade hos Elsa och Niklas! va jätte trevligt! hade så mycket mat och det va jätte gott.. Barnen lekte som bara den och hade roligt! Tuva va också med på ett hörn..


KALAS O TALANG

I går va Anna och hennes Lina här på besök! va trevligt o träffa dom! Liam o Lina lekte och hade kul, sen gjorde jag lite lunch till barnen innan dom åkte hem! sen sov Liam ett tag innan vi skulle på kalas hos Johan!

Hos Johan bjöds det på Grillat! va jätte gott, åt hur mycket som helst kändes det som=) Så roligt för Liam o träffa kusinerna med!!!!På kvällen va vi bara hemma och kollade tv med lite gottigt! så gulligt när liam gosar med hundarna. han verkligen ligger hos dom i deras säng och myser.dom är verkligen riktiga kompisar...hundarna e helt otroligt snälla mot honom. e ju inte alltid liam e så snäll mot dom! .

SOL

underbara väder=)=)=)I går kväll va vi på middag hos mamma. det va så supergott. rostat bröd med räkröra till förrätt och sen fläskfilegryta med klyftpotatis!mmmm o glass till efterrätt!..när vi kom hem va klockan halv nio så blev bara lite mys i soffan och sen gick vi och la oss  tillsammans med lilla älsklingen! Som inte somnade förrän halv 11, vet inte va det va med han! han va inte ledsen eller så, bara inte så trött..låg och pratade och satte sig upp..förstår inte var han får all energi ifrån=)                                                                  

I dag har vi haft träff med Sara Nova o Robin! vi va först på lekparken och sen åkte vi hem hit och gjorde lite lunch och satt o solade oss. jag lyckades bränna mig i alla fall. e illröd och helt vit efter linnet! får nog smörja mig i kväll!=) jag som inte ens ska va i solen! Vi hade jätte trevligt i alla fall! så det gör vi nog snart om=)


I kväll kom sara hit en runda. räddaren i nöden, med en klänning till mig som jag ska ha på Ninas 60 års kalas (min moster) va en jätte fin klänning så nu får jag ut och leta öronhänge och armband och lite roliga tillhör till den=) så skönt och ha det avklarat. verkligen skönt... i morgon ska jag till bm halv 10 och lyssna till lillans hjärtljud.. ska bli kul. sen kommer anna och lina hit och fikar lite. sen på eftermiddagen ska jag in till Lindex oxh shoppa loss lite.. hehe utan pengar! har några kuponger jag måste använda på Lindex innan dom går ut! på 400 så nåt ska jag nog hitta!

Ebba börjar bli tjock nu också. inte så långt kvar till valpning, jag undrar hur många hon får, hoppas på 3 i alla fall! har en tingad och några intresserade så jag tror det inte ska vara några problem att få som sålda, hoppas jag i alla fall! ska ju vara till rätt hem och rätt människor med=) sätter in en bild på den stilige hanen som blir pappa till valpsen=)


MÅNDAG MORGON OCH REGN

Jisses va det regnar ute, men skönt på ett sätt också tycker jag. vi behöver ju regn nu=) Liam vaknade halv åtta i dag, va bara till att stiga upp och se glad ut.. efter frukost och massa småplock hade vi inget att göra så gjorde lite chokladbollar till förmiddagsfika till Liams stora förtjusning. det e nämligen det bästa han vet!!

            

SÖNDAG OCH LOPPIS OCH FIKA

I går va vi på loppisen jag o Liam, va där ganska länge och gjorde faktiskt en del fynd.. köpte en cykelsadel till liam så han kan åka med pappa också, på mammas cykel sitter ju redan en... sen blev det en snigel med massa klossar för 5 kr.. och sen en förtölj (hur det nu stavas) och en bil att köra på=) Liam lekte med alla sakerna i går när vi kom hem...har lite till jag tänkte fynda men det får bli nästa söndag.. ganska jobbigt och släpa allt till bilen+ vagn.. men det gick! sen sov liam och sen vid 3 kom våra föräldrar hit på fika. mamma hade med sig en go kaka som hon hade bakat! sen på kvällen blev det en kebab för våran del....jaa, det va väl vår söndag det!                                                                                                 

FREDAG OCH LÖRDAG

I fredags va vi inne i stan och skulle kolla lite kläder, hittade inget så där men köpte foppa tofflor till mig och Liam i alla fall!  sen kom andreas hem med asiatisk buffe vid lunch! det va gott. På kvällen va vi hos andreas föräldrar och blev bjudna på tacos. det va jätte länge sen jag åt det så det va jätte gott!! sen blev det hem till talang och massa gottigt så klart! Liam somnade halv 11 på kvällen..sov nämligen mer än tre timmar på dagen så då e ju han inte så trött när kvällen kommer. han sover ju alltdid så länge så får nog börja väcka honom efter två timmar i alla fall så han kommer i säng i tid!!   
                                                                                                                                                                                  


På lördagen så va Liam hos Malin hela dagen för jag och Andreas va i Landskrona på valpträff med Saga. va såå roligt och träffa och se hur dom andra valparna såg ut. dom va inte små!! min bebis till saga va först osäker och rädd för alla hundar som kom emot henne och ville inte alls träffa dom först, men sen fick hon vara utanför stängslet när alla andra va där inne och lekte för att vänja sig lite. men sen efter en stund så släppte det och så gick det jätte bra med alla hundarna. så länge hon såg nån människa som kunde rädda henne i närheten om det va nåt!! haha! alla valparna va jätte fina!! dom hade så kul när dom lekte allihopa.=)                                                                                     

på lördag kvällen va vi bara hemma och tittade på robinson och gjorde middag. snitzlar med potatis sallad och morotssallad blev det. jätte gott! sen gick jag o la mig ganska tidigt!

SKOGEN

Jaha, då va det torsdag igen och helgen påbörjad för oss! i kväll va vi ute och gick en mysig runda jag andreas liam och hundarna..körde bara ner på en grusväg här borta där vi bor och sen parkerade vi och gick därifrån!! sen när vi kom hem så va det bad och läggdags för Liam!" somnade på en gång=) i kväll e det grannfejden som gäller..har köpt kärnfria vindruvor. börjar bli sugen på det nu. precis som när jag gick gravid med Liam! i morgon ska jag in till gallerian och köpa mig två par skor, ett par foppa och ett par andra sommarskor och sen ett par foppa till Liam med=) sen vet jag inte riktigt vad som händer....men nåt händer det alltid=)   
                                                                                                                    

LYCKA

Just nu e allt lycka..Tack vare min underbara familj så ska Liam sluta på dagis....TACK O LOV...han har bara 4 dagar kvar i maj sen ska han va hos våra familjer de dagar jag jobbar! jobbar bara juni ut  sen ska jag ju gå hem i gen.. ska bli så underbart att gå hem och umgås med Liam varje dag! Slippa gråten och allt det jobbiga som dagis inneburit för oss! Jag hoppas verkligen att det kommer bli lättare nästa gång han ska börja på dagis, fast det e ju säkert ett år till  innan och jag tror det kommer bli annorlunda då för då e han ju två år.  tror verkligen han behöver detta breaket från dagis nu ett tag, har varit jobbigt för honom och för mig också....han gråter och jag gråter..=( ska bli så skönt och slippa det nu..lyckan e total!!!!!!!                                                                        

I veckan har det hitintills inte hänt så jätte mycket. jobbade måndags och tisdags...! har varit hos mamma och hjälpt till med renoveringen båda dagarna (eller andreas har,, jag har ju mest tittat på)!  I dag har vi tittat på ett hus! det va skojigt!=) efter det så åkte vi och åt på restaurang med andreas syster Sara.. åt jätte god fläskfile med cognac sås och pommes.. va så gott!! i morgon e det torsdag och jag jobbar mellan 13-16...fick paket från h&m i dag med kläder jag har beställt. väntar bara ett paket till sen har jag min sommargarderob.... eller i alla fall 4 klänningar och 2 tunikor mer än jag hade innan!!hehe.....

PICKNINCK

I Morse när vi hade vaknat och ätit frukost så åkte vi in till brunnsparken, skulle ha gått på loppisen men blev att vi bara tog en mysig pick nick i stället. Liam matade ankorna och fikade och red på bäckahästen! köpte årets första jordgubbar på vägen hem också!=)                                                                                                                                                                                                    

Sen åkte vi hem och Liam sov middag. sen åkte vi upp till pappa en runda. Liam fick smörgås och mjölk..pappa och liam va ute och gick och jag satt och solade!              
när vi kom hem så kom sara en runda och vi satt ute en stund och sen gick vi en runda med hundarna!!

kvällen blev lugn med mys i soffan... nu vänats en ny vecka igen..va fort tiden går alltså!

BRUNNSPARKEN O GRILLNING

I förmiddags va vi bara hemma och tog det lungt.. va ute i garaget och plockade lite med barnkläderna! mys pys och se dom igen.. kan inte fatta att min stora pojk har haft dom små bebiskläderna, och jag kan definitivt inte fatta att jag snart ska få använda dom igen, lite utav dom i alla fall.......sen sov Liam middag och när han vaknade så åkte vi in till brunnsparken där det var lite aktiviteter... vi gick med andreas mamma och syster,  där nere så träffade vi på malin och dom så Liams dag va räddad....hehe blir så glad när han ser dom=) så provade han hoppa lite i hopp borgen med.....

När vi skulle åka hem så skulle vi bara åka inom min morbror Ola för andreas skulle hämta nåt och då skulle dom precis grilla så blev att vi stannade kvar där och åt. va jätte gott.. vi hade tur och kom precis lagom till det nästan va klart!hehe  bakad potatis och flintastek, lövbiff, lax och go sallad och rostat bröd! va såå mumsigt.. va ju ganska fint väder med, blåste lite bara! så där blev vi kvar ett tag.                                                                                                        

sen när vi åkte så åkte vi nerom till Elsa och Niklas också, va ett tag sen nu man träffade dom så vi bokade in en grillning framöver. Va egentligen mest ute efter att se hur lilla tuva hade växt! och det hade hon gjort mycket...Liam och Lexus bråkade lite om bilen och Liam va inte sen på att nypa till lite!!!!hehe!
Sen va det bara hem och lägga en mycket trött liten gosunge... nu har precis ätit godis och tittat på robinson.. ska faktiskt gå och lägga mig nu..e ganska trött! i morgon blir det picknick o loppis  i brunnsparken om vädret tillåter! sen skulle jag bli förvånad om vi inte hamnade i backaryd en runda med...

TRÖTTER

Vilken morgon.. va uppe till halv 11 i går med Liam för han va så täpt i näsan så han kunde inte sova stackarn! sen i morse vid 7 börjar saga yla i trappen som en dåre så fick upp och släppa ut henne, sen näe jag la mig igen så börjar hon yla igen. vet inte va det va med henne. hon lyckades väcka en mycket trött och inte färdigsovd Liam vid halv 8.. gick inte att få han somna om utan han ville gå ner när han hörde henne..va ganska irriterad på saga, fast samtidigt så vet jag ju inte anledningen, måste ju ha varit nåt med henne... Liam va jätte tjurig och trött så klart. hade ju behövt  ett par timmar till innan han vaknade...sen hade vi inget smör heller så blev ingen frukost för mig.. ingen bra morgon hos oss...... kände typ bara..   MAMMA... typ som en barnunge... så åkte upp till henne så va där vid 9 redan,,vilken lättnad... det dåliga humöret och allting försvann så fort jag kom innan för dörren....på Liam också,,o saga med,hehe.... Fick god frukost med frallor och stekta ägg,mmm och Liam satt i sin stol och mös och fick ju kladda hur mycket han ville,, va ju hos mormor nu.. och så brann det i spisen så mysigt...fick lite ny energi,,jag e glad att jag har min mamma vet inte vad jag hade gjort en sån här dag annars!!!! sen va allt toppen.
Vi gick en runda med hundarna så dom fick röra på sig lite. sen åkte jag till barnmorskan som jag skulle va hos vid 12 och när jag kom tillbaka så hade mamma varit uppe och lagt Liam i hennes säng så han sov så gott yttligare två timmar och jag bara slappade.. sen när liam vakande gjorde mamma pannkakor till oss med sylt och grädde, jätte mumsigt! så vi var där uppe hela dagen.....

                       

När andreas slutade jobbet så kom han upp till backaryd för vi skulle ju titta på ett hus,,, va förresten ett fint hus så nu e det blandade känslor hur vi ska göra med allt!! men det ordnar sig nog.. när vi kom hem så badade jag o liam och älsklingen gjorde supergod mat till oss med pommes och fläskfile och sallad, jätte gott.... Liam somnade halv 20 och lär sova väldigt gott i natt och nog ganska länge i morgon.. va ju uppe sent i går och tidigt i morse...skönt att andreas e ledig om saga skulle få för sig att göra så igen, men det tror jag inte....nu ska jag slänga mig i soffan med chips och dipp och titta på talang och sen blir det nog sängen för min del. e fortfarande ganska trött...och sen har man ju en rolig helg framför sig nu,, e ju fredag i dag...

HEHE

hittade en mycket gammal mapp i dag med bilder..hehe. man kanske skulle permenenta sig igen..haha skulle inte tro det.. jisses va man såg ut.. tyckte det nog att det va snyggt då men nu?? hehe fy!!!jag menar,, det va ju inget dåligt rufs man hade!!! men det bjuder jag på=) 

                              
 

Annars inget så där nytt..jobbade till 18 sen badade jag o liam när vi kom hem och nu ska jag upp och lägga honom. han ska bara äta upp sin kvällsmat och titta klart på Pingu....

HAPPY

I dag va det verkligen en tidig morgon. började jobba kvart över 6 så fick snällt stiga upp vid 05.30 och lämna resten av familjen zznarkande i sängen, ville inte gå upp.. men skönt att det e ljust ute i alla fall=) efter jobbet åkte jag och hämtade Liam på dagis som för övrigt hade gått hur bra som helst! verkar som det har vänt helt nu. men vågar inte tro det än så väntar lite med att ta ut glädjen! sen åkte vi in till stan och fikade med Hanna och Frida. alltid trevligt! sen åkte vi hem och badade innan andreas kom hem och vi gjorde middag! ris med chicken bits och lök dipp, va mumsigt! sen gick vi en runda i skogen med hundarna.. sen tittade Liam på sin älskade pingu på tv innan han skulel lägga sig.... jag har köpt dillchips i kväll så väntar bara på att äntligen hemma ska börja så jag kan slänga mig i soffan!!! i morgon ska jag till tandläkaren.. och sen tänkte jag fika lite om nån har lust?
=)=)
happy happy!                                                                

3 MAJ

Började dagen med ett bad med min lilla älskling..hur kan man älska nån så mycket?=)


I förmiddags va vi på kalas hos Micaela i backaryd som fyllde 5 år=) va massa barn där från dagiset så dom hade jätte roligt. åt en massa chips och korv! och hade lekar.. lilla elli va med där..va typ hela dagiset där.. förhoppningsvis e Liam en av dom snart!! Det va så fint dukat till dom små! tårtan va så klart super fin=)

På efter middagen va vi på ett till kalas i stan hos frida min kompis.. det blev god tårta där med.. kul och träffa henne i gen, va ju såå länge sen=)
sen hann vi med mamma träff på jakyll&hyde där i mellan.. Liam va så trött när vi kom hem. han har ju inte fått dom timmarna med sömn han brukar på dagen så han va inte svår vaggad i kväll. hann knappt lägga honom i sängen innan han somnade..jag ska med gå upp nu och ladda med skönhets sömn inför en ny härlig vecka med min underbara familj.......

2 MAJ OCH RONJAS FÖDELSEDAG

Inga märken tack o lov på Liam så det känns jätte bra! Va inne på bergslagskrogen och åt lunch med mamma jag andreas o liam. sen åkte vi hem och la han direkt och så sov han i tre timmar! sen åkte vi upp till Ronja som fyllde 20 år! va jätte trevligt och jätte god mat!! Dange kom ner med sin roliga Algot....men liam tyckte han va lite otäck!!  vid 19 tiden fick vi börja åka hemåt för då ville Liam sova.. men jag sa till ronja att jag ska fira hennes 20 års dag när hon fyller 21 när jag inte gravid längre så man kan festa och ha kul...bara ett år dit ju.. eller hur ronja? heheeh..



Sen när vi körde förbi grannen på väg hem så va det fullt drag där med häst uppvisning och och så fick man rida! så fast liam va ganska trött så stannade  vi en runda. han blev glad så fort han fick se att han skulle få rida!!! sen åkte vi hem och tittade på robinson givetvis!! haha, kan man ju inte va utan!! Liam åt sin vanliga smörgås med mjölk a`la carte!!!!!!

1 MAJ

Började dagen med att åka upp och hälsa på Sandra och hennes lilla Amanda i backaryd, Hade jätte trevligt. fick en visning av hennes enorma jätte fina hus! sen fikade vi innan vi gick runt hejan för att barnen  skulle sova! måste vi abslout göra om,,snart !  Jag bev ännu mer sugen på att bli en backarydsbo                                                                                                                                                                                                                                   
Sen åkte jag upp till mamma, vilket bertyder SEMESTER för mig som alltid! mamma och liam måste alltid gå runt och utforska allt.. han släpper henne inte.. sen va malin och calle och caisa där också så då va det alla idoler på samma ställe, så kunde inte bli bättre för lilleman! själv klart badade han i sin balja. tyckte han va så mysigt

Sen när vi kom he, så upptäckte vi att Liam hade en massa utslag på kroppen, fick ju typ panik så klart, mamma kom som ett skott och tittade på honom och jag snackade med rådgivningen ett par gånger. kom fram till att det nog va nässelutslag som kan komma av en infektion eller vad som helst och va ganska vanligt att få det..=) han såg inte bra ut!! kände att jag ville åka in i alla fall på kvällen till akuten och verkligen få det bekräftat för märkena blev bara fler o fler.. kom upp på barn direkt och hade en jätte trevlig läkare. som bekräftade det och så fick vi medicin med oss hem. gav han det innan vi åkte. sen tog vi en mcdonalds. satt alla tre och åt i bilen halv 11 på kvällen,hehe,, mysigt.. det va i alla fall inget som kunde smitta. skönt det,. sen åkte vi hem och Liam somnade som en stock.. när han vaknade i dag så va alla märken borta.. tack o lov! hoppas nu bara att dom inte kommer igen i helgen. vi som har massa vi ska göra=)=)

RSS 2.0