TRÄFF MED EM OCH LUNCH

I går va jag och Liam hos emma en stund och hälsade på.. passade på att ge liam middag.. Amy och frida va hemma så va kul och träffa dom lite,=)=)=)=)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Eter det så lunchade jag med sara Johanna sandra och hanna och alla barnen. va vagn inavtion på andra våningen,hehe.. jag åt lunch och Liam åt ckokladboll...

FICK JOBBET

JAG FICK JOBBET. så lycklig. börjar på måndag! 50% på ett fritids med barn mellan 9-12 år. kommer passa mig perfekt! fick reda på det i dag.. va mer än 79 sökande men ändå fick jag det..så kanon tider med. ledig alla fredagar. och bara 3 timmar måndag och torsdag. Liam kommer inte behöva va alls mycket på dagis!

Nu har vi i alla fall ätit stuvade makaroner och köttbullar och åt mer än behövligt som vanligt så blev stopp mätt. har precis tagit en dusch med Liam, så skönt! nu ska vi göra myskväll och alla ljus e redan tända...hundarna med e ju så lustiga, dom har en jätte stor mjuk härlig hundsäng, men ändå ska dom trycka in sig i den lilla,,saga vägrar inse att hon  faktiskt växer och blir större. hon tror att hon fortfarande e pytteliten valp=)!

KUSIN BESÖK

I dag har mina kusiner carro och sara varit här med valter och vidar och oliver. så söta grabbar. jamie va dagis så fick inte träffa honom... Både valter och oliver hade växt så mycket! brödet jag bakade gick att äta, hihi.. mamma kom över runda också och ville kolla in barnen.. självklart tog jag lite bilder!!!

ÄNTLIGEN KVÄLL

Åhh äntligen e det kväll och lungt och skönt! Liam e för visso uppe men det e skönt att bara vara hemma och göra nada!! har bakat snoddas i dag och har två bröd i ugnen nu som jag hoppas blir goda.. har nämligen storfrämmat i morgon av mina kusiner. va ett atg seb vi träffades så det ska bli jätte kul!  förresten så hade jag gömt alla mina värmeljus så att liam inte ska pilla på dom, trodde jag hade ett super säkert ställe bakom gardinen idatarummet, men när jag kom in i datarummet så såg jag hur fel jag hade.................hahahahahahaa

KALAS

Ja sen efter dopet så bar det av till Viktor och belles lilla Engla på 2års kalas. fast Liam precis hade ätit stor middag på dopet hos Tuva så drog han i sig en varmkorv i alla fall och lite tårta. sen va det en kul fiskedam och liam blev hyfsat förvånad när det kom en godis påse till honom. hehe

TUVAS DOP

I dag fortsatte festligheterna med dop och kalas. först va det dop i bräkne hoby när elsa och niklas döpte sin lilla Tuva Elsa Annalea...jätte fint dop och jätte god middag efter och fina tårtor, hann tyvär inte se presentöppningen då vi va tvugna att springa vidare till nästa kalas men ska höra mig för om det i kväll!!

LUGN KVÄLL

Det blev en lugn kväll i går med melodifestivalen. hade ingen favorit alls igår faktiskt. hade inget godis hemma heller, (dålig planering) men en massa popcorn hade jag till Liams stora förtjusning...

ROBINS DOP

Har varit på robins dop nu. han va så söt klumpen.. jätte fin klänning och va tyst i kyrkan hela tiden=) efterår bjöds det på en massa fika och jätte fina tårtor.. dom va så finklädda hela lilla familjen.... sen va tvugna att åka hem lite tidigare, liam va för visso helt lugn och på glatt humör men han va såå trött, hade inte sovit alls, somnade i bilen innan vi kommit ut på parkeringen och sover fortfarande, han lär nog sova ett tag nu... nu ska jag göra bakad potatis med god skinkröra till för det e jag jätte sugen på. och sen melodifestivalen i kväll!!!fina föräldrarna och gudföräldrar anna och Tommy

STADEN

I dag åkte vi in till stan vid 10, skulle träffa hanna och elli och gå o handla lite och sen fika på contan. hittade presenter till alla som ska ha det denna helgen. robin som ska ha dop senare i dag kl 14 och sen i morgon när lilla tuva döps kl 13 och sen englas 2 års kalas i morgon också. så man e inte sysslolös precis.. illamåendet håller i sig i alla fall, börjar bli riktigt drygt nu!!!! hittade ialla fall va jag skulle i stan och hanna hittade en massa kläder till söta elli! fikan på contan va jätte god, jag va jätte hungrig. shit va dyrt det e där men det e det värt.....

SOLEN

vilket lovely väder igår alltså. kunde ju bara inte vara inne.. va ute och gick en härlig runda på eftermiddagen jag liam och hundarna. liam ska så klart gå själv nu. sist vi va på maxi sprang han runt hela varuhuset  i alla gångarna och andreas fick jaga honom, han va helt slut efter! haha.. i dag vaknade man till snöoväder. inte så kulit! ska ju in till stan och handla och sen på dop hos Robin. ska bli kul..                   

JOBB

Varit på jobbintervju i dag, hoppas det gick bra, va verkligen ett jobb för mig och det va såå fint där också, så fin natur, gillade personalen och deras sätt och jobba och allting! hoppas hoppas hoppas.. e ledig alla fredagar också, kan ju inte bli bättre!! blev en del bilåkande innan jag hittade vart jag skulle så Liam fick ta sin fika i bilen men det hade han inget emot.. som ni märker har jag inte riktigt lärt mig min nya blogg än men håller på. så det e därför bilderna hamnar lite konstigt men ska ändra det när jag lär mig! fortfarande lika härligt väder ute, så skönt.. har precis tittat på yttligare 3 avsnitt av mitt älskade mcleods döttrar. 7 säsongen kom i går. inget dagis för oss i dag och inte på måndag heller för då kommer mina kusiner carro och sara och hälsar på, det ska bli skojigt!! i kväll blir det bara lungt. lets dance och go mat så klart som alltid men inget annat avancerat....

KALAS

I går kväll va vi på kalas hos min farmor som fyllde 83 (tror jag) =) trevligt! i dag har vi bara varit hemma hela dagen. Liam har varit på dagis en runda också det gick lite bättre i dag!! så får se hur det går i morgon! för övrigt mår jag väldigt illa..hoppas det går över snart, annars blir jag galen tror jag!!




ÖPPET HUS

I dag har vi varit på öppet hus på fritidsfården i backaryd, va jätte kul och många barn.. lilla elli va också där o skulle leka lite!=) Liam va i gång o lekte alla timmar vi va där, jag knappt såg honom, favoriten va att spela innebandy med dom stora barnen och sen att fika så klart.. liam älskar ckoklad bullar.. e nog hans favorit.. alla barn ville gå med liam o leka .leker med caisacalle handlar godis

PIZZA

I kväll blev det pizza till middag!! något som Liam tyckte va en bra ide, han älskar ju pizza och all annan skräpmat.. gott va det i alla fall.. tyckte vår lilla pizzakille också!!

MASSA SNÖ O SOL

Vilket lovely väder, kan ju inte bli bättre. i morse va jag på hundkurs med saga, gick kanon utom när det va dags för inkallning. då gick det lite sämre!! sen efter det mockade jag stallet med hjälp av mamma. sen kom elsa med barnen så vi gick en runda så när vi kom tillbaka så skulle vi fika ute men det ville inte lilla tuva så fick bli inne i soffan. men gick lika bra det!!!

ALLA HJÄRTANS DAG

På alla hjärtans dag så va jag och andreas o liam och käkade god middag på bergslagskrogen tillsammans med min pappa och hans sambo! va jätte jätte trevligt o gott... tyvär tog batteriet i kameran slut så inga bilder tyvär!!

HÄRLIG DAG

Vilken härlig dag det e i dag, och vilket underbart väder. va ute o gick med mamma och liam och dogsen en jätte runda. så skönt! men det blev rätt kallt sen i slutet, gick även inom och tittade på brorsans nya hus i backaryd, fint som attan inuti.. i kväll blir det bara en lugn tvkväll i soffan med lets dance så klart!! Liam ligger och sover nu på soffan en stund. somnade i mitt knä helt plötsligt.. hehe så gullig!!

FIKA

Nu har vi varit på fika hos Sara m familj! fick jätte goa bullar...får nog hyra in henne nästa bullbak=) Johanna och Melwin va med där och så Emma också med sin stora mage.. kan inte fatta att man ska ha sån stor mage snart!!!

DOPFEST

I går va vi på dopfest i backaryds kyrka. det va verkligen jätte skoj och jag e glad att jag anmälde oss till det, va inte alls så som det brukar vara. dom spelade gitar och sjöng. alla barn som döptes det året fick gå fram till prästen och hämta sin skyddsängel som ska skydda dom genom livet. sen gick man i ett led ut ur kyrkan och en kille spelade gitar och sjöng samtidigt.. så det va skoj! efteråt så va det fika i församlingshemmet där dom bjöd på en mycket fin tårta och saft, liam tyckte det va gott.. tog med oss min mamma och min farmor också för man fick bjuda med några om man ville!!

SNÖ

Det e väldigt mycket snö ute, det e mysigt men det e så jobbigt när det e så halt på vägarna, speciellt vår väg som dom inte plogar i första taget! Dagis går inget vidare just nu. Liam tycker inte om det och e jätte ledsen.. på måndag ska jag lämna honom i två timmar. det bävar jag för.... annars inte så mycket nytt i veckan.. älsklingen har inhandlat playstation 3 och guitar hero så det va pre,iär spelning i går.. min buzz frågesport kom med posten i dag så det ska jag provköra i kväll tänkte jag. ska inhandla singstar också men väntar tills det kommer med sladdlösa mickar!!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0