LIAM O LISA

I dag har vi varit på Jysk och handlat allt Liam behöver till sin nya säng..madrass och kudde.¨åh narturligtvis blixten påslakan..inte billigt....men fiint kommer det och bli.. ska bädda i ordning det i morgon och sen får vi se hur det går första natten=)



i efter middag har vi haft besök av sara med familj..kom med jätte fin mys dress till skruttan och en suuper god rulltårta..åh sen lämnade hon den här med..jisses det e inte mycket kvar av den nu..tänk när vi blir grannar sara då kan vi baka ihop varje dag=) hahaha!!

i kväll e älskling ute på fest..det e han verkligen värd=) låångt ute i skogarna med..jag e hemma. Lilleman sover sen ett tag tillbaka. har inte sovit middag i dag så somnade på 1 sekund typ! skruttan sover som alltid..tänkte få lite liv i henne snart så hon får äta lite=) har systerdottern på besök med så vi sitter och äter chips o dipp o godis...mys pys för hela slanten......förresten så har Lisas skylt kommit på posten så nu ska dom sättas på dubbelvagnen så kan ingen ta fel på vilka som e ute och går=)


Kommentarer
Postat av: Sara

vadå när vi blir grannar, om menar du väl? ;-)

2009-09-27 @ 18:57:15
URL: http://rockfellamama.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0