BRÖLLOP

I går va det ju bröllop!! åhhhhhh va det va roligt...Lina va så vacker brud.

.allt gick kanon i kyrkan med. kunde hålla alla tårar borta tills Emma kom med sin överraskningsång i kyrkan..då gick det inte,,väldigt vackert emma=)
Alla va så fina, lina va finast så klart..vigseln gick kanon, inget vatten gick i kyrkan heller..precis som jag hade lovat!!hade till och med mina skor på mig. såg lite konsigt ut men fick på dom i alla fall efter att Elin den andra brudtärnan sprungit runt i dom! hahah,, tack Elin! allt va så fint, brudbuketten va såå fin och våra tärnbuketter med...åh Festen va med jätte rolig. massa fina tal, och roliga lekar!och en jätte bra dj som spelade allt det som alla ville höra. i alla åldrar. både gammalt och nytt...jag dansade flera låtar och höll ända till midnatt innan jag fick typ krypa hem och lägga mig....haha men det va det värt..

JAG OCH ELIIN SOM BRUDTÄRNOR


KÄRLEKSPARET

FINA LINA MED SIN BRUDPUKETT

VI TRE

ALLA SYSTRARNA KARLSSON

FINA BRÖLLOPTÅRTAN

 ett superlyckat bröllop..sånt vill jag med ha!! sen i dag så möttes vi hemma hos Lina för presentöppning och frukost, va nice och kunna snacka igenom allt!!kul och se va dom fick med..av mig fick hon en fotobok på oss två och sen en jätte fin lykta och sen gav jag och den andra Elin henne en present från bara av oss två..en helkväll..först kommer det en vedeldad badtunna hem till Lina som vi har hyrt där vi ska sitta och bada och dricka och ha skoj i flera timmar och sen ska vi äta middag på feralli i stan och sen ska vi festa natten lång..ska bli såå kul..lina blev jätte glad..allt detta kommer ske den 6 februari, e ju en stund dit menn kul och ha nåt att se fram emot..tiden går ju så fort i alla fall...LOVELY

BRÖLLOP NÄRMAR SIG..

Jepp, i morgon e det ju bröllop..jag som brudtärna..hoppas allt går bra och att inte vattnet typ går i kyrkan eller nåt!! har hittat kläder nu i alla fall..skönt det, och presenter och allt e donat..har en sån riktig kul grej jag o den andra brudtärnan som vi ska ge till Lina under middagen på bröllopet. kommer bli kanon..kan ju inte avslöja det nu om nu Lina skulle få för siga att läsa här innan i morgon...kul kommer det bli i alla fall..ska mötas upp i morgon redan kl 10..sen håller det ju säkert på in på natten.. mååånga timmar från Liam..men han e ju hemma med pappa och har det bra.. e bara jag som kommer längta efter honom..om jag nu får tid med det...........
va roligt när jag skulle köpa skor till kläderna, i går va det, sista chansen att hitta några..jag har ju 100 liter  vatten i fötterna så fick inte i fötterna i några alls..till och med foppa tofflor e för små..då e det illa....jag gav upp när jag var uppe i storlek 42 och skorna fortfarande inte passade!! så slutade med att andreas hittade ett par sandalaktiga skor med bara en rem över medans jag satt o tjurade som jag faktidkt kunde ha..så fick bli dom..va faktiskt ganska fina...inte såna jag vill ha på bröllop och e ju inga bröllopsskor alls men hade ju inte så mycket att välja på så dom får duga.....kan ju inte gå barfota...

BÄST

http://www.youtube.com/watch?v=MbxH2XwFzpI


GRILLA

Idag på förmiddagen så kom Kamilla och tedde och lilla Sam hit på besök! Liam och sam körde runt på bilarna och hade skoj!! sen gick jag en runda med Liam i vagnen och hälsade på mamma en sväng!!

Sen nu på eftermiddagen så har vi varit hos min kusin Linda och grillat. va jätte gott! åt alldeles för mycket som vanligt! men va mycket trevligt i alla fall=) Liam älskar att vara där borta. dom har ju studsmatta och massa cyklar och sånt. himmelriket för honom=)

DATA OCH MOBIL

Idag kom mitt efterlängtade paket..med min nya fina lila mobil och min nya supercoola bärbara dator..den är så fin.och så skön och skriva på och allt..helt perfekt supernöjd!!



Har varit lungt i dag annars! Emma kom på besök och vi satt i solen och hade det bra!! i morgon kommer kamilla med lilla sam och ska leka med Liam. det ska bli jätte roligt och träffa dom=) eller lilla o lilla sam, han e äldre än Liam. är ju 2 år! sen kanske emma och dom skulle komma igen så skulle vi göra nån lunch..på eftermiddagen ska vi till min kusin Linda och grilla..ska bli kulit!

BM O BB

Började dagen med att åka in till Hanna och lilla Ebba och fika..trevligt som alltid! massa minnen och massa kort..haha..jisses!! roligt va det i alla fall och se..va mycket vi har gjort tillsammans egentligen=) Sen vidare till Barnmorskan för kontroll..mitt järnvärde va jätte bra i dag,,såå skönt. hade liam och mamma med så tog lite extra tid..lyssnade på hjärtljuden och allt va bra! Hon sov. för en gångs skull..hehe.hoppas inte bebis har samma dygnrytmer när kommer ut för då får vi nog jobba lite!!=) Helt fixerad och klar med. gick inte att rucka på huvudet som satt jätte långt ner..(som jag trodde) hade det på känn innan jag kom dit...ja så snart ligger man där igen..Fy attan! men man får ju en liten bebis för besväret så=) Och ligga på bb igen.. känns som evigheter sen man gjorde det fast det va ju inte så länge sen..


SOM SAGT..

Nu e vi hemma igen, gjorde vår skogsutflykt till Riverside uppe i skogarna..så mysigt! åkte på en slags flotte. väldigt rogivande..åt på flotten också, fläskfile med kantarellsås. va jätte gott tycker jag! en mysig runda på ronnebyån=)

Näe vi kom tillbaka fick Liam sitt efterlängtade bad och pappa fick offra sig...

Sen åkte vi som sagt till pappa en sväng som skulle ha lite kräftskiva...hans mny för kvällen va därimot inte så frestande..
började med KRÅKA


sen blev det KOMAGE


sen blev det SURSTRÖMMING, jisses va det stank



Sen avslutar pappa desse måltider med att gnaga på en SVINSVANS.

Jag vägrade äta utan höll mig till mina köpta kräftstjärtar och min cola och min choklad. och liam höll sig till sin pirog han hade med sig..Andreas va modig men kunde inte äta allt innan han mådde illa!

Sen åkte pappa och Liam en runda med gräsklipparen innan vi åkte hem..

I kväll eller rättare sagt nu blir det chips och dipp och godis och hyrd film..har inte hyrt en film på minst ett år men fick ett ryck i dag..blev bedtime stories..man e ju lite omogen=)=)=)


VILL INTE VA TJOCK MER!

Vill inte alls va tjock och klumpig mera nu har jag kommit på! e såå jobbigt nu! känns som man varit gravid i många år!! efter detta lär ni inte se mig gravid på väääldigt länge det kan jag lova! kommer knappt i håg hur jag såg ut innan..tur det finns bilder...ska bli väldigt skönt och bli av med alla extrakilon igen..många rundor runt hejan lär det bli!! hahaha..kommer väl bara ta ett par år! min självdiciplin e ju inte den bästa precis!!!
 

Nahä..åter till verkligheten!! va har hänt sen sist!! hmmmm..
gick bra på ultraljudet iafall..bebis vägde nu nästan 3 kilo så man tur tittar den ut snart, beräknad födelsevikt va 3300..ungrfär som Lilleman om det stämmer..sen har Hanna varit här med sin lilla Ebba och hälsat på! Va såå kul, massa minnen kommer upp!! va ute o gick en sväng med och lilla ebba som lånade Liams Sulky ramlade ur och slog sig i huvudet! lägg märke till bulan i hennes panna..
stackars lilla ebba. men det gick över fort i alla fall!! sen satt dom i soffan en stund och LIam tittade på sin boblins!!

I går kväll va det lungt här hemma. skönt emd fredag kväll. Liam somnade tidigt och jag tittade på film! sen blev det så klart en pizza på det! i dag ska vi på utflykt uppe i skogarna...sen på lite kräftskiva hos pappa=)nicce med helg!

SHOPPING

I Dag har jag varit i stan och shoppat en massor! Liam va hos mamma under tiden..har det bättre där. tycker inte om att gå i affärer så där jätte mycket precis=) fick tag i en del rea plagg till mig. fynda fynda!!köpte också Liams vinter overall och mössa så är det gjort..så har vinterjacka kvar sen e vi redo för långa kalla vintern=)

Träffade den andra brudtärnan också. vi skulle hitta likadana kläder till oss till bröllopet för vår gemnesamma vän!..hittade faktiskt jätte bra kläder som man kan ha sen också..jag köpte för små kläder så mamma ska sy dit stretch tyg på dom och sen när jag inte  e gravid så tar man bort det..vadå snål? haha! vä'ldigt fina kommer vi va i alla fall...

Sen åkte jag hem till mamma och vänatde in Liam som låg och sov..sen åkte vi hem och gjorde middag..sen badade Liam, nåt av det bästa han vet just nu! jag brukar bada med honom,,det e vår egna lilla stund..



För övrigt så vill jag gärna att bebis kommer ut nu! har så mycket vatten i fötterna att jag knappt kan gå..kan forma dom hur jag vill..såå obehagligt...vill bli av med alla överskottshormoner med!! dom e jobbiga..vet inte om man ska skratta eller gråta i bland,,och börjar man med nåt av det kan man inte sluta!! tur man har en förstående "man" i alla fall=)=)ska på ultraljud i morgon igen..Liam och mamma ska med in och titta! ska få beräknad födelsevikt och lite annat spännande....På liam fick jag att han skulle väga 3900 och han vägde bara 3235...nu brukar det inte stämma men kul och se i alla fall.
nu ska vi upp och nana! så man orkar upp i morgon..=)
natti natti

SOL

Jätte fint väder i går ju!! blev jätte glad när det va så varmt när vi vaknade...har ju inte vart varje dag i augusti som det varit fint direkt!! Andreas skulle i väg och fixa det sista i Tubbarp så jag och mamma åkte upp till ett ställe som vi har här uppe i skogarna som heter riverside. ligger mitt ute i ingenstanns, va så superfint där..kan bada paddla kanot och andra aktiviteter..en jätte fin restaurang och ett jätte fint cafe låg det där med=) va var där en bra stund och gick runt och tittade..Liam njöt i fulla drag..



Pratade lite med dom som hade det och bokade lite till näsat lördag! hoppas det e fint väder då! dom hade haft allt där utom ett bröllop=) inte utan att man blev lite sugen!! får väl se till nästa sommar kanske=)=)

LUGN OCH RO

Nu är det lugn och ro här hemma igen efter mitt kalas i dag!! tog inga bilder alls, fråga mig inte varför, hade inte en tanke på det bara!! Blev massa mat över så vi vet vad vi ska äta i några dagar framöver!! fick jätte fina saker,,ett våffeljärn, en brödrost,blomma med fin kruka till,,jätte fint fat med rosa ljus på, pengar ljusstakar och en fin flask dekoration..

och sen fick jag som önskar en röd ittala ljusstake, velat ha en sån länge till min samling!

min present till mig själv blev två ljusstakar som jag tyckte va så fina..dom gjorde sig perfekt på mitt matsalsbord..kan inte få nog av ljus..



Av Andreas fick jag en bärbar dator..precis va jag ville ha. trodde knappt det först.
har badat med Liam nu i kväll..en liten mysstund efter allt stim....
I går va vi hos min bror en runda på kvällen! Va jätte mysigt..kusin va där och spelade med på lilla altanen.Sandra och mats och lilla Amanda va också med en runda..trevligt! sen tog vi pizza med oss hem för vi hade Calle och Caisa som skulle sova över! Liam va helt bestämd på att han skulle sova på deras madrasser med dom, men tillslut fick jag upp han till oss=)


Innan i kväll gick jag och andreas en stund i vagnen med Liam upp till mamma och hämtade Saga. kände att man brhövde lite frisk luft,, och det fanns ett litet regnuppehåll så vi passade på då=) va väldigt skönt, fast vi få gå i typ 1 km/h då jag har sammandragningar hela tiden..tror inte jag går hela tiden ut,,men vi får väl se..bb väskan e packad och bilbarnstolen framtagen i alla fall=)
ikväll blir det bara slappa! har två tidningar att läsa ut!!!nice=)

=)=)

i går va Anna här med sin Lina..Liam och Lina lekte och hade sig..badade i balja gjorde dom med, med bara en liten stund...Liam kom på att han ville bada själv så dom fick turas om..Liam tryckte ner sig i en annan bunke så länge..som va lite för liten! men det gick ändå=)



Sen på kvällen va vi hos min pappa och firade min födelsedag för dom kan inte komma i morgon när jag ska ha mitt kalas..dom bjöd på grillat! jätte gott kött med kantarellsås..hade köpt tårta med minsann=)=)va jätte trevligt! fick ett fint bonsai träd..undra hur jag ska lyckas hålla det i liv=) trevligast hade nog Liam. fick åka runt på gammelfarfars och gammelfarmors vrål åk=) hehe..tycktehan va blixter kul!!

BLANDAT

denna dagen har gått väldigt fort tycker jag!! men har varit ganska mycket med..va hos bm vid lunch..va nästan fixerat nu! huvudet va lite lite ruckbart bara!! sen va Liam hos doktorn och skulle ha spruta och kontroll..jisses va han skrek, det tyckte han inte om men det gick bra i alla fall.sen gick jag och Liam på stan en stund, känns som evigheter sen vi gjorde det..letade efter en bröllopspresent till en kompis till mig som ska gifta sig!! OCH jag ska vara brudtärna..den 29 Augusti..då har jag inte långt kvar så jag hoppas verkligen jag inte missar det för jag ser verkligen fram emot det!!! Vi umgås inte alls mycket längre tyvär..men innan i en bra period när vi va unga o dumma,,hahaha,, så umgicks vi natt som dag..jag blev jätte glad när hon frågade mig! förhoppningsvis kommer vi att umgås mera nu när vi bor i samma by igen!!



sätter ut lite bilder på tvrummet ockspå som lovat!! är så nöjd med det rummet nu!! trivs där inne!

SEn har vi målat klart i bebisrummet ockspå så nu har jag börjat möblerqa lite där inne..e dock inte ensn halvfärdig men sätter ut ett litet smakprov i allafall


DATA IGEN

Yes, nu har vi data igen..så skönt,och fort går det..bortskämd man e egentligen!!men men.. ja vad har hänt sen sist! Emma har varit och hälsat på med Amy och Frida.LIam börjar verkligen uppskatta när det kommer några och ska leka nu..tyckte det va jätte kul och ha dom här...kul o träffa emma med,, va ett tag sen!!

Har börjat måla i bebis rummet nu med. ska måla sista gången i morgon..en jätte härlig rosa färg..tänk nu om det blir en kille..så skrattar jag i hjäl mig alltså..rummet e verkligen gjort till en flicka..men men då e det bara att måla om!! tv rummet e också klart nu..ska ta lite bilder på det i morgon och sätta ut..annars har vi mest varit här hemma och pulat! E ju andreas sista semester vecka med nu så lite ska vi väl hitta på! tänkte ta barnens gård en dag i alla fall när det e fint väder..på fredag kanske...i morgon ska Liam till doktorn och få spruta och sen kontroll...och jag ska till barnmorskan..tiden går fort nu inte långt kvar!! går i n i v36 nu! ska bli skönt när det  e över..börjar bli lite tungt nu! man e ju hur stor som helst...=)=) i morgon ska jag ringa om dagis till Liam med..tror han e mogen för det nu..hoppas det i alla fall, tror han skulle tycka det e kul!! nahä..nu ska vi lägga oss allihopa..lilleman e fprtfarande vaken nämligen...rutiner? va e det!! inget e som det ska på semester...men det e kul det med!!
natti natti

SOM LOVAT

Här kommer två bilder i alla fall som lovat! har suttit sen kl sju i kväll för att få in dessa två..har några till men det tar sån tid från denna datorn, vi har ju ingen här upp eän så jag har ju lånat mammas bärbara dator med mobilt bredband och vi har ju ingen täckning för det här tydligen..ska låna en annan dator i morgon och göra det ordentligt men här får man en försmak på det i alla fall....visst blev det fint? =)=) tv rumms bilderna får vänta tills jag fått upp gardiner..men mamma skulle sy dom i dag så får väl dom i morgon!!


BARA JAG UPPE

Bara jag uppe..resten av familjen sover än så länge och har inte kommit ner, blev lite sent i går kväll,,(igen) ,tänkte åka bort och handla lite frallor..härligt väder igår va det i alla fall! va ute på bökenäs och badade och grillade på dagen, supermysigt...vet att jag lovat bilder på tvrummet och de och de kommer,, i kväll...Promice=) har haft fullt upp så har inte hunnit ta bilder.....idag ska vi rensa ut det sista i Tubbarp..sen blir det och städa i helgen..tack o lov finns det dom som ska hjälpa till..annars hade jag aldrig orkat..orkar knappt böja mig ner nu ju!! får springa efter Liam i stället när alla andra jobbar!! prickade in det ganska bra ändå med att va höggravid..hehe....Såå lovely väder i dag med ju så måste ju hinna med och bada lit emed Liam...har ny vagn också ju...sålt min trehjuling, ville ha en lite med mer plats till Liam i och så. fick den såld direkt.. körde raka vägen in till babyproffsen och hittade den perfekta vagnen för Liam..ville ju ha en sulky fast med lite liggläga så han kan sova iden...är så nöjd i alla falll med den....bild kommer på den ocksåp i kväll....nu har jag lovat massa bilder i kväll så nu ska jag nog sätta i gång med det andra så jag kan hålla vad jag lovar!!!


BÖKENÄS OCH ÄLGAR

Nu är vi klara med tv rummet och matsalsrummet..hann dock inte möblera i dag så det får bli det första vi gör i mórgon..åhh, det blev såå fint där inne..ska bli så skönt och ha soffa igen och kunde titta på tv på kvällarna...jag e väldigt glad att jag har en händig man här hemma i alla fall...så som sagt, bilder ´på tv rummet kommer strax!!
I går va vi ute på bökenäs camping jag  mamma o liam. syrran har sin husvagn där hela augusti..va jätte skönt, och hade tur med vädret också.. Liam den lilla fisken badade så klart och ville inte stiga upp=) sen va vi där och bara slappade..



Idag har jag och andreas varit på banken och fixat allt klart och liam va hos mamma en stund..sen åkte vi till räntemåla gård och tittade på älgarna..brorsan och  pappa hängde också med..jisses va stora dom va=)

I kväll har vi hämtat allt det stora i tubbarp så bara lite småplock kvar men det tar nog sin tid! Lilleman somnade tidigt i kväll..han behövde det, har varit uppe med oss nu alla kvällar nästan..har ju haft mycket folk och så här med,,,han vill helst inte missa något min lilla älskling!!


SNABBIS

Bloggar lite en snabbis! är hemma hos ronja en stund så passar på att låna hennes dator..Liam sitter brevid så kan nog inte sitta så länge! glömde ju narturligtvis data sladden hemma när jag skulle hit så kan inte sätta in bilder..tyvär..har inte hänt så mycket sen sist i alla fall..men förhoppningsvis så är tv rummet klart i morgon kväll så kommer det massa bilder på det sen på måndag morgon...vi har haft några avbrott i alla fall...i onsdags va vi på middag hos några kompisar här i backaryd. Sandra och Mats och lilla söta Amanda.. bjöd på skaldjursmiddag..va såå supergott...älskar skaldjur! i torsdags va syrran uppe med familjen hos oss och så grillade vi en massa kött med nypotatis och sås...love=)hade jätte trevligt även då! i går kväll fick vi besök av ronja med tillhörande familj! alltså ina willy o sebban!! drack lite öl och snackade på vår altan..frille kom en sväng med .alltid trevligt med besök! i kväll ska vi på grill kväll hos marika och benny uppe i skogarna!! hoppas bara vi hittar dit..så lite av brott från renoveringen har vi haft i alla fall=)=) så kul och bo här så man kan umgås med lite folk=) i dag kommer frida med sitt flyttlass till backaryd så får väl bort och snoka lite där med=) men men,, så har vi haft det i alla fall! som sagt,,bilder kommer..snaart!

bye bye!

RSS 2.0