lååångt inlägg

Detta blir nog ett ganska långt inlägg då vår data och hemtelefon e sönder tack vare nåt fel hos telia! men dom skulle fixa det innan torsdag så blir kanske inget bloggande i veckan..Just nu e vi hos min bror så passar på att uppdatera lite..Liam blev dunderförkyld i onsdags kväll så hade en jobbig natt med honom till torsdagen. Tack o lov sov Lisa hela natten. så vaknade inte på superhumör någon av oss så beslöt oss att gå upp till mamma en sväng, det brukar hjälpa,,hehe.



Mamma skulle göra äppelkaka och fick hjälp av både liam och hundarna att skala äpplen..



Efter att ha varit ute hela förmiddagen somnade liam som en stock när vi kom hem och sov ett par timmar. det behövde han, mammas sjukling..



SEn på eftermiddagen ring syrran och kollade om vi skulle åka till karlssons en sväng och sen ta e pizza så det gjorde vi! Lisa va super snäll hela tiden i vagnen ovh liam med (mestadels)...sen tog vi då en pizza där med. hade riktigt goda pizzor där=) roligt och umgås med familjen..



sen blev liam väldigt trött så då åkte vi hem och la han. han sov hela natten till fredagen så det va väldigt skönt! man e nog väldigt bortskämd med som sover om man gnäller över en natt. haha

PÅ fredagen va jag på bvc med lisa. väger nu 4300. går upp ca 220 gr i vecvkan, mammas duktiga flicka! PÅ kvällen va vi hos andreas föräldrar på middag, va gott och trevligt som alltid! va lite förkylda jag o liam men det va inte så farligt.. sen åkte vi hem till idol,,,,kan man ju inte missa.
I går tog vi en härlig promenad till lekparken för lite muffins fika, stannade inte så länge för va ganska blåsigt ute!



 sen tog vi en sväng med bilen och fixade lite ärende...

.

sen åkte vi till pappa så liam kunde spela liute bandy med morfar som vanligt.. liam o andreas provade morfars häftiga lastbil med!!



sen åkte vi hem och började vår myskväll.. chips o dipp ostbågar djungelvrål läsk..kunde inte bli bättre...hehe..

Andreas o sara svängde inom med och berättade en SUPER NYHET...jag blev såå glad!!!

I dag blir det förmodligen pizza till ensam mamma söker...nyttig man e hela tiden..men men efter nyår, heh då gäller det!=)

HAPPY HAPPY


Kommentarer
Postat av: Sara

Don´t tell the world yet! :-) Kram

2009-10-11 @ 13:01:37
URL: http://rockfellamama.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0